Thursday, December 2, 2010

Kompem ada pekerja 2 orang. Hooray!

YES! Pekerja dah kompem 2 orang. Bukan apa, walaupun masak sendiri, anggota kelaurga dengan kawan kawan ramai yang nak tolong tapi kalau boleh tak nak susahkan dieowang. Kalau boleh nak deme datang dan makan sahaja. Ecehh! melampau kan padahal mak mak sedara dengan bapak-bapak sedara dah jenuh datang sehari sebelum dengan the day majlis berlangsung tolong-tolong masak.

DEMAND GILA BUDAK BUDAK SKANG. MINTAK SAMPAI RM50 KOT PADAHAL ANGKAT PINGGAN JE. FUIYOOO! KOPAK SAYA.

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...