Monday, November 8, 2010

Aktiviti Hujung Minggu

Hi semua! Nampak tak muka penat I?

Hujung minggu dulu-dulu asyik hunting hunting barang je tapi minggu ni dah tak ada dah hunting-hunting barang dah. Semua dah complete. Aktiviti hujung minggu kali ni main cat-cat rumah pulak. Ibu suruh cat satu rumah sekali dengan pagar-pagarnya. Penat tu!

05/11/10-cat bilik belakang.
06/11/10-cat bilik adik

Bilik belakang oklah sikit sebab tak ada besar mana pun tapi tang bilik Eddie perghh macam nak mintak je nyawa sembilan bila nak cat bilik dia tu. Dah lah siling tinggi nak mampos, i pulak bukannya tinggi mana. Bukanlah I cat sorang, adalah lagi sowang adik I yang bernama Iqa dengan Ifa tolong cat sekali tapi I yang paling gagah lah kiranya.

Paling paling kiterowang takut sekali ni nak cat pagar batu kat rumah tu. Dahlah panjang lepas tu ada batu pusing pusing tu. Perghh memang mencabar lah pendek kata. Takpe, demi parti tunang ni kenalah kasi rumah tu ceria sikit walaupun tak adalah cat tu berwarna ceria seperti warna merah ataupun warna pelangi tapi kira kasi putih bersih suci sesuci lebaranlah.

Kompem, lepas tunang ni terus mintak Apek belanja pergi Spa nak urut urut satu badan ni. Lepas tu kalau ada duit lebih nak belanja Ayah, Ifa dengan Iqa pergi Spa sekali. =))

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...