Wednesday, November 3, 2010

100% siap beli..

Semalam habis dah shopping barang hantaran untuk Apek. So dah 100% habislah, tak ada dah lepas ni nak teringin beli bulu-bulu ke apa ke nak letak kat hantaran tu. Dah tak ada dah. Sekarang ni cuma tinggal nak beli barang-barang untuk letak kat dulang hantaran tu je. Eceh! Baget ayat dah habis gubah dah padahal satu pun belum gubah lagi.

Apek pun macam tu. Barang untuk hias hias nak letak atas dulang semua dah 100% accomplished tinggal nak beli barang untuk letak dalam dulang tu je. Tapi Apek apa je, duit hantaran dia dah siapkan nak bagi nanti, cincin pun dia dah beli. Alahai! Tinggal makanan je. Itupun 5 berbalas 7. 2 barang dah settle tinggallah lagi 3 barang. Wahh untung ya awak, Apek dapat banyak makanan dari saya.

Ok! Itu je. Daaaa!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...