Wednesday, November 10, 2010

Kamar Beradu

Kalau dapat macam ni punya kamar beradu memang seharian tak bangun tu!!!! Biar habis belenguih muka baju semua dengan air liur. Ehh tapi kalau dah dapat katil macam ni mustahil weyh mustahil akan menitiskan air liur sebab gila sayanglah nak titiskan dia kat lapik alas tidur yang baldu lembut tu. Uishh kalaulah dapat katil macam ni mesti hari hari pun mimpi kahwin dengan prince charming. Lepas tu prince charming tu tak nak lah muka kartun kartun tak bestlah, tak feel lah. Muka prince charming mestilah muka macam Zac Efon( tengok punya terbayang muka dia sampai tertaip Efon), muka macam Ed Westwick ke, muka macam Ian Somerhalder. Perghh jangan cakap fasal Ian boleh bikin hati cair luruh semua ada sampai tak ada hati karang sebab tu new obsession kot. Aini memanglah memang, memang tak pernah nak sebut hati luruh jatuh semua kat pelakon tempatan. Aini ni memanglah macam ni nak mimpi orang orang yang takkan dapat, orang orang yang jejak Malaysia pun tak pernah macam mana nak jadikan jodoh. Nak buat macam mana hati kat orang tempatan dah bagi kat Apek. Ecehhh! Ayat poyo gilang gemilang macam bendera jalur gemilang. Tak ada lagi gemilang ke?

Dahlah lepas ni nak pergi cari kayu, paku, kain baldu baldu nak buat katil macam kat atas ni. Lepas berjaya buat walaupun ianya memakan masa selama 10tahun tapi akan ku gagahi juga lepas tu nak poyo gebang semua tempek dekat belog AKU DAH BERJAYA MENUKANG KATIL IMPIAN DENGAN TITIK PELUH SENDIRI!!!!!!!!!!!!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...