Friday, October 29, 2010

SEX & The City Wedding Details

Perghh impian tu!!! Kalau dapat buat wedding macam pasangan gay ni perghh memang lepas kahwin tu pun rasa nak kahwin lagi sekali. Grand gila. Suci habis!!


DECORATION
Paling paling paling paling glamer. Ada jambatan, putih some more. Lepas tu semua bunga pun putih dengan cream je lepas tu hias hiasan semua, semua warna putih. MELETUP KAU GAY!

THE CAKE
Lagi meletup siap gunabling bling punya batu tu. I pun susah sangat nak sebut benda tu. Yang tau dia start dengan huruf S.

Auuuu!! Mengancam!


FLOWER GIRL
Flower girl dia pun comel gila. I pun nak lah pakaikan my flower girl macam ni. Sorang je pun dah cukup. Kena cari budak comel macam Mia Sara.


ENTERTAINMENT

Ni paling gila. Melompat I tengok. Gila happening. Kewl gila nenek ni. Siap rasa nak join nari sekali bila tengok dia nari tauuu!! Nak jugak ada performance macam ni kat wedding I nanti. Biar semua orang enjoiiii.

Haishh angan-angan betul! Kalau boleh nak semua guest pakai baju putih, cream ngan hitam je. Perghh! Klasik tuuu. Nampak suci je. I LIKE!


No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...