Saturday, October 30, 2010

301010




Netbook untuk Iqa.. Senang dia dah tak perlu nak bawa laptop I yang berat ni, sekarang dah boleh sumbat dalam handbag je..


BB for me. Orang semua dah pakai BB Torch I baru nak pakai BB pattern lama ni. Takpe, ibu adik lelaki kesyangan tunggal yang belikan..Baik kan adik I?? Terharu betulll.. I ingat Ibu I yang belikan =))



MISI SULIT AINEE


Cant wait untuk guna semua bahan bahan ni.


DAN LAST BUT NOT LEAST korang nak tengok kepala ayah I yang bocor tu??




ARE U READYY???



















SERIOUS????
















DONT FAINT PLEASE!!!

















1,2,3.....


















TADAAAA!!!! Kepala bocor ayah. Teruk kan?? Ok, daaaa!!! Penat jalan-jalan hari ni tau pergi Yik Foong lah, pergi SSF lah, pergi Jusco lah. Itu baru misi sulit Ainee belum misi sulit Apek. Apek punya barang ada kat dia, mintak pic kat dia setahun baru dapat. Maka tak dapatlah nak intai intai sikit barang dia. Ok! Dah penat jalan dari pukul 11.30 sampai 7 malam maka I nak tidur. Papai!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...