Thursday, July 8, 2010

I suka tengok cerita yang baju dia OMAIGOAT cantiknya!!

GLEE memang bukan rancangan feberet I. SUNGGUH! Bagi I dia mamahuhu, just so so! Mamahuhu tu bahasa mandirin wohhh yang bermaksud biasa biasa je. Lepas ni kalau orang tanya ZAC EFRON HENSEM TAK? Kalau I memang cakap kacak habis wohh! Tapi kalau taste korang taste mak jenin, bolehlah cakap mamahuhu. Tengok, I siap share pengetahuan lagi. BAIK TAK AINEE?

Ni, sekarang ni dahlah gian dengan lagu Billionaire tu. Kalau keluar lagu tu kat radio, uishh melompat sungguh I. Kiranya kalau nyanyi lagu tu hari-hari, manalah tahu kan orang cakap kalau cakap lebih 44kali jadi kenyataan. I rasa dah lebih 44 kali dah I nyanyi, bilalah ehh nak jadi kenyataan??

Kan tadi dah cakap GLEE bukan rancangan feberet I kan?kan?? Nak tahu apa rancangan feberet I sekarang??




ITS CALLED MY FAIR LADY!!!



OHH! BUKAN! Bukan yang Audrey Hepburn kesayangan kita ni berlakon.





TAPI.............




YUP! YUP! My Fair Lady versi korea. Heroin dalam citer ni nama Hye-na Kang. Memang! Memang kaya gila! Hidup dia macam puteri raja and yes kalah puteri raja! Rumah dia ada tempat heli mendarat, ada swimming pool besar, ada tempat main golf, ada macam-macamlah. Dia lebih kurang kaya macam Richie Rich dan life macam dalam mansion dalam House Bunny. Best gila! Yang paling I suka baju-baju yang si Hye-na Kang ni pakailah. Gila up-to-date. I LIKE BABY!!!

Ni baju yang paling-paling I suka. CUN WEYH, WA CAKAP LU!! I paling suka detailing dia yang manik-manik kat bahu tu. GORJES!

OK! Yang ni second feberet. Ala-ala militari gitu.

HAISHH! Orang comel pakai apa-apa pun comel. Kalau I pakai macam ni mau orang panggil sekuriti suruh hantar I kat Tanjung Rambutan.




Cerita ni memang kelakarlah. Kalau korang nak tengok, jomlah join the club. Dia tiap-tiap hari Isnin-Khamis, pukul 8.30-9.30 malam kat 8TV.

2 comments:

anisnasa said...

haha! i suke gile kot cite nieh! ni la cite korea yan i tiap2 minggu dok tggu die kuar dulu sbb nk download!! XDD

Yoon Eun Hye tuh gile cantekkan?? pastu yoon sang hyun plak i suke mata die walaupon die nampak tue! haha

soundtrack die i suke gile!! *merapu dah i*

Ainee Cumi said...

anis: ye ke?? gila semangat u! u download kt mana??

tau takpe! dia memang cun gila..comel! i suka!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...