Friday, July 9, 2010

PENGUMUMAN NI MACAM PENTING! Memang penting pun sebab tahun depan I nak kawin

OK! Parents I dengan famili Apek dah setuju! SETUJU KAHWINKAN KAMI TAHUN DEPAN! Wohhh! Gilalah, I macam gabra gila nak taip benda ni. Kahwin muda?? Tahun depan I dengan Apek masuk 22tahun. Muda ke?? I rasa macam muda gila kot tapi tu lah I dengan Apek dah kawan almost 5 years. I AM SO EXCITED!!!!

Sekarang I tengah fikir, warna apa yang best? All white?? Pink putih? Biru Pink?

Then tema pulak. Wedding Garden? Tradisional?

TIBA-TIBA MENGGELABAH KAN??

Siapa yang tahu catering mana best dan sedap tapi harga baik punya? Siapa tahu designer yang jahit cantik semua tapi harga kalau boleh seminimum yang mungkin? Siapa tahu pelamin cantik tapi harga tak cekik darah? Siapa tahu kat mana nak sewa khemah clear bcoz I nak buat malam. Boleh email I kat ainee_witchlover@yahoo.com. Bear in mind, I orang Ipoh tau, kalau boleh benda-benda tu semua I nak kat Ipoh supaya senang sikit I nak deal dengan orang tu. Ataupun kalau luar dari Ipoh make sure kos dia memang berbaloi baloi. Siapa-siapa yang dah kawin tu tolonglah I ni. MALUNYA!! RASA NAK TUTUP MUKA JE!!

27 comments:

siggplus said...

haha akhirnya.

tahniah weh.

jgn lupa jemput aku. tp kau kena ingat, aku dtg taknak dtg2 mkn cmtu je, aku nk mkn dkt meja pengantin.

udang panjat nenas tu wajib aku nk mkn

leadleedeea said...

ainee dear...congrats~!! hehe finally...kan? u know what, kawen muda ler best...dapat lesen besar punya~!! hehehheeee~!!!

Lama akak x singgah sini...bila dtg singgah je ade good news...again congrats from me ye dear... :)

Ainee Cumi said...

siggplus: ahahahhaha! ko kelakar lah bodoh! jangan cakap udang..untuk ko udang panjat tiang letrik pun aku buat weyh

Ainee Cumi said...

k.lead: hai!hai!hai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! excited ok tgk k.lead..mana pigi?? lama gila tak dengar cerita...hehehehhe! tenkiu! tenkiu! malulah sebenarnya...sangat!!!

zra TheRARA said...

happy for youuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
jgn lupe jempot tau! tau! ;P

Mrs Camillo said...

tahniah, aineee :') ohhhh, so sweet~~~

diyana said...

congrats kak Aineee

best kot kawen muda HAHA

sue-mai.al-musadda said...

bestnya!!! so jealous of you babe! hehehe..

Ainee Cumi said...

zra: AND YOU!! jangan tak datang..kumpul duit tiket bus hadiah semua dari sekarang..heheheh!

Ainee Cumi said...

mrs carmillo: tenkiu babe...=)))))

Ainee Cumi said...

diyana: best ehhh?? MALU SANGAT NI DIYANA OIII!!! habis pink pipi muka semua ada

Ainee Cumi said...

sue-mai: u pun one day ok babe... I doakan untuk u...amin!amin!

zra TheRARA said...

kne menabung la eh? huhu!
takot tak dijempot je :)
omg, ipoh je! i maw pergi! maw pergi walaupun tak diajak! HAHAH :))

Ainee Cumi said...

zra: ye lah kenalah menabung dari skang...tambang pergi balik dah berapa kan?? nanti u tak adpat datang laks...

HELLO!!! MESTILAH I AJAK SAYANG! BLOGGER BLOGGER KESAYANGAN SEMUA I HARUS DAN WAJIB AJAK OHH!!

Siew Mei said...

omg congrats! inviteeeeee .lol

Siew Mei said...

omg congrats! inviteeeeee .lol

zra TheRARA said...

hikhik! seposen sehari la eh? HAHAH :)) baek2~ adiah adelah peluh je. HAHA :))

okeyyy2, tak sabarnye :)

Huda Luna said...

aku lambattttttttttt lagiiii

lovelove said...

congrats!!!!!!!!!! =]

Ainee Cumi said...

siew mei: mestilah babe!

Ainee Cumi said...

zra: haip! i akan list out hadiah hadiah yang i nak mintak kat kawan kawan..zionis tak i?

Ainee Cumi said...

huda: haip! mesti 7tahun ko nak dekatlah weyh! siapa cakap lambat lagi

Ainee Cumi said...

lovelove: tenkiu darling!

Emira Darmia said...

my mum wat catering kat ipoh

Neysa Viviana said...

Ainee! ko nak kawen dah? best giler!!!!!!!!
aku tumpang gembira biler baca Post ni!

Ainee Cumi said...

emira darmia: ye ke?? nanti bila i nak order catering, i kontek u lah...nak tgk harga semua mcm mana..nak test food lagi..heheheh!

Ainee Cumi said...

citi: nak! nak! nak! aku nak kawin dah..heehehhehe! thanx babe..ko memang kawan aku yang paling memahami aku and suka buat aku tersenyum tau

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...