Sunday, June 13, 2010

Wajah Baru

Bukan make over mukalah. Tu haaa header dah tukar. Kali ni nak stick lahh.. Nak mo tuka-tuka dah. I ni kan cepat boring so kalau boleh asyik nak tukar je. Adoihhh! Amacam?

Tapi kenapa suka cakap-cakap instead of suka berak ke suka kentut ke apa ke kan? Sebab dua dua benda tu memang I susah nak buat ohh.. Takkan nak tulis something yang bukan I. So cakap banyak ni memang aktiviti harian I. I boleh cakap tak henti. I boleh cakap kalau I tengah suka. I cakap kalau I sedih. I memang suka cakaplah sampai boss I pun tak nak bawa I pergi majlis sebab I cakap banyak. I kalau jumpa orang yang baru kenal pun macam dah kenal lama. Bantai je cakap apa-apa. Betul! Tak percaya tanya Huda.

I LOVE RANDOM!!!!!!!!!!!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...