Thursday, June 24, 2010

Kalau tak respek orang tak payah nak hidup ehh!

Suka macam ni kan? Kejap rajin update, kejap tak rajin. Suka ke? Tak pun. Kalau boleh nak menaip hari-hari, nak cakap hari ni lepak dengan blogger wohh! Baru jumpa ohh tapi macam dah lama kenal ohh. Takpun nak cakap hari ni saya dating dengan boyfriend saya. Dia baik ohh! Tapi tak boleh sebab sekarang kena kurangkan aktiviti dating sebab nak save duit. Haa pendek kata apa je ativiti harian nak tempek dekat belog. Alah cakap diari kan?kan? Tapi tak boleh sebab kadang-kadang tuan punya badan ni bz mengalahkan artis. Fulawei! Wa artis sebenarnya. Kalah Pariz Hilton weyh!


Haa cakap pasal artis, korang tengok tak Showdown 2010 semalam? Weyh berbulu weyh! Berbulu! Memang habis bulu-bulu kat badan I ni jadi tajam semacam. Dah lah tajam, lebat pulak tu kan dah rupa singa jadian.MyEm0.Com Ni semua sebab si Famous Crew tu lah! HAISHH, GERAMNYA AKU! BERBULU BULU BILA CAKAP PASAL CREW BAGET TU! I memanglah suka kan performance Famous Crew tapi sekarang bak kata Maple, kiterowang dua dah hilang respek kat Famous Crew. Haa jangan korang tak tau, I dengan Maple tu adik beradik kot cuma dia tu cun sikit je dari I. Cun ke I? MyEm0.ComMata genang-genag dah ni, pujilah sikit. OK! Tak cun langsung! Boleh pulak battle main tolak-tolak. Kesian kat Borneo Soul Breakers tu. Macam budak-budak hingusan je dieowang buat. Dahlah si Giller Battle Crew pun macam tak respek pandangan dieowang waktu dieowang berkolabirasi<=susahnya nak eja ayat ni. Ye lah tahu lah korang hebat tapi tak perlulah pandang rendah sangat kan kat orang lain. Haishh berbululah I. Nasib baik handphone I tak canggih weyh! Kalau tak dah lama I tweet like 24/7 menyatakan ketidakpuashatian I ni. Wakaka Crew, HMC Phlow dengan Floor Fever memang spring tabiklah wa dekat u all. Terbaik! Kowang tunggu je lah FC, baik kowang pack barang-barang kowang tu sebab minggu depan gua boleh gigit jarilah, kowang akan terkeluar. Oh!! Marah sungguh Aini nampaknya. Hehehehe! Baget garang je tu!

Haishh! Boleh pulak artis baget macam I ni tumbuh bulu-bulu kan? Jatuh populariti I nyah! Badan bulu-bulu, mana nak laku mak nyah kat TV kang!



Ni dah tersingkir semalam. Kesian korang! Neway, kakak I si Maple tu cakap Gud Luck ok! Korang boleh pergi jauh one day. Keep on practice ok!


INI KUMPULAN YANG BAKAL KELUAR MINGGU DEPAN! NO SECOND CHANCE OK! U DONT DESERVE IT!


Crew yang ni pulak memang hebat cuma kena kurangkan sikit kePOYOan and learn how to respect others. Itu sahaja! Kalau tak poyo semua mesti I suka kat they all ni. Tapi baju merah tu poyo ke tak poyo ke I tetap suka tengok. Comel! Apek baca ni, mati I kena tembak.

OK! CREW-CREW KAT BAWAH NI, CREW FEBERET I OK! Clueless nak cakap pasal dieowang ni. Perfect!! Sizzling mee semua ada!




Ok! Hari ni macam nak cakap pasal Tv Show je. Korang ingat tak Dunia Baru? Alah 2 Alam yang Dr. Rozmey tu korang tahu pulak kan, takkan Dunia Baru ni korang boleh lupa kot? Alah yang ada Elyana, Wan Elyas, Pieere Andre, Ann, Iqram Dizzly tu berlakon. Haa citer yang buat semua orang teringin nak belajar kat U dengan kadar segera tu lah. Yang buat ayat sengal ajdi feymes tu! Dia ada siri baru woohh tapi bukan kat TV. Dekat Gua.com.my. Tapi sedih sebab pelakon-pelakon havoc macam Anne, Pierre, Anne, Almy Nadia semua tu dah tak ada. Tapi takpe, kena kasi chance lah kan, mana tau lagi best ke kan.

Ishh I ingat lagi, cerita ni memang buat I teringin gila nak pergi U cepat-cepat tapi bila dah sampai masa tak sampai hati nak jauh-jauh dengan famili(yelah ada homesick kan), maka hasrat terhapus sebab belajar dalam Ipoh juga, macam mana nak rasa duduk asrama dengan kawan-kawan. Haishh! Lepas tu, bila dah habis cerita macam gila tak sabar nak pergi sekolah esok pagi sebab nak jadi minah kepoh dengan kawan-kawan kepoh nak menyatakan,


"Weyh! Gila hensem Tajol. Geram aku tengok rambut dia. Dah lah otak business. Kaya nak mampus! Bestnya kalau aku dapat jadi awek dia"MyEm0.Com
"Eeee bodohlah Opie tu, asal dia tak cakap dekat Pieere(nama sebenar sebab dah lupa nama lakonan dia) yang dia suka kat Pieere(erkk?again lupa)."
"Gilalah makan gelojoh gila mamat yang kapel dengan Suzana tu"

Gila kan? Rindunya zaman sekolah weyh! SANGAT!!!!!!!<=tiba-tiba...

p/s: hari Isnin hari tu lepak dengan Huda. First time tu lepak, lepas tu Huda si baik hati tolong godek-godek coding belog I ni. Tenkiu Huda. Tapi adalah yang I kena tukar-tukar kan tapi dah nama pun bz mana nak sempat. Ehh tapi update belog boleh pulak kan? Cakap bz. =D

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...