Monday, June 21, 2010

Ainee sekarang ketagih dengar lagu

Ok! I rasa otak I da tak betul. I boleh pulak create lagi satu belog untuk campak lagu-lagu feberet I kat situ. Ye lah takkan I nak campak video lagu feberet kat sini kan? Karang macam serabut pulak. Hehehehe! Apa-apa pun I memang suka lagu Colbie Callat- You Got Me. So sweet ok!

Ini link link dia

I am a classic girl u know! Like SOMETIMES I CAN BE CLASSIC! Sometimes I'm into R&B! Its a mixture. Hehehehe!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...