Tuesday, March 23, 2010

Shout lahh puas-puas lepas ni

Haa tu dekat bawah tu I dah letak balik shoutmix widget tu.
Jangan gatal pi buat advertising kat situ sudah.
Shoutbox tu khas untuk rakan-rakan I terutama sekali rakan blogger. Kesian dieowang I pi berkomen kat entri dieowang lepas tu dieowang nak balas balik tengok-tengok tak ada shoutmix.

Haa lagi satu, shoutmix tu khas untuk sesiapa yang nak main usik-usik manja gitu cakap "Hai, boleh berkenalan" atau "Hai! Exchange link jom!" atau "Hai!Salam satu malaysia. I nak main blog jumping jumping lepas tu nak kasi awak sejuta kalau awak sanggup jadi bini saya. Saya hensem kacak lagi bergaya mutu keunggulan".

SANGAT DIGALAKKAN!

Tunggu apa lagi pi main shout-shout kat sana lepas tu I pergi balik belog korang main shout-shout dekat shoutbox korang laks. Teeheee!

Tapi mesti korang malas sebab shoutbox tu kat bawah sangat! Kena scroll! Ahahahaha! Sengaja I ni tau nyah!

2 comments:

mrs camillo said...

waaaaa sian ah BF ainee. :'(

ainee cumi2 said...

mrs camillo: hehehehhe!serve him right

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...