Monday, March 22, 2010

Hello Kitty Freak

Indahnya hari ni ditemani cahaya matahari yang walaupun dia panas I tetap suka kat dia. Kalau dia sejuk mesti I lagi suka. Lagi sayang!Muah! Muah! Semalam dan hari semalam punya semalam Ipoh asyik hujan je, nak gotong-royong dengan famili pun terbantut. Tapi tak apalah benda baik maaa, rezeki woo kalau hujan. Mana tak rezekinya, pokok tomato yang I tanam kat sebelah rumah kalau kena hujan nanti bolehlah dia berbuah. Jimat air!

Weyh! Weyh! Hari ni kan I bawak tupperware comel yang Apek selalu bawa pergi kerja tu. Tapi I sengaja bagi Apek tupperware warna pink I pakai warna biru. Barulah jambu babe! Hari ni I tak masakkan untuk dia tapi ibu I yang masak. Ibu I masak keohteow goreng basah. Ermm nyummyyy! Jimat duit I boleh menabung untuk masa depan anak-anak sebab lunch hour nanti tak payah beli makanan sebab ibu dah masakkan kan? Terima kasih Ibu, nanti akak belikan gelang emas untuk Ibu ok. Ibu suka emas kan? Serius tak sabar nak dapat kerja gaji tinggi lepas tu belikan ibu dan ayah apa-apa je yang dieowang suka. Kalau macam ayah tengok ferrari model baru then ayah cakap "Eeee smart gila", serius esok I terus belikan Ferrari tu tak cakap banyak.


Haa comel tak my header untuk mozilla. Ye kat ofis ni I tak guna google chrome. Mana boleh I nak install sesuka hati je kat ofis I ni. Hak milik syarikat kot so kenalah amik je apa yang ada. Tak apa sekarang dah ada header Hello Kitty yang comel so tak boring dah. Boleh tenung dia dan katak si kembar tu lama-lama. Auwww! So kiut!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...