Wednesday, March 17, 2010

Paris is one of my dream place atau place for me to dream. Mana-manalah!

Paris Hiltonkah? Ohh tidak! Tidak! I just nak kecoh ni, tepat pukul 11.20 ni I ada kat TGV Ipoh ni nak tengok cerita frOM PAris With LOve. Annoying tak tengok tulisan kecil besar kecil besar I tu? Between Kalau nak belanja I bolehlah kita jumpa di sana ya malam ni. Ohh sediakan duit untuk belanja Apek sekali tau sebab dia jadi my date today.

Orang cakap Paris tempat romantik romantik betul ka? Sumpah teringin nak pergi. Agaknya harga tiket kapai terbang dia tu serupa dengan penerbangan dari KL ke Langkawi tak?

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...