Thursday, March 18, 2010

Kalau dah perasan ada dekat Paris inilah akibatnya.

Comel tak? Comel tak? Apa yang comelnya? Alah belog I lah comel tak?

Comel tak comel I tetap nak cakap COMEL SANGAT sebab teddy teddy bear tu auwww so comel. Yelah I dulu waktu kecil-kecil kuat main anak patung barbie je teddy teddy bear semua I campak tepi sekarang dah besar dah tak angau dengan barbie dah so angau dekat teddy bear je.

Haaa bercerita pasal semalam, alah yang I poyo je nak tengok wayang From Paris With Love tu tapi nak juga shout dekat belog tu so so lah cerita tu. Ehh bukan so so yang suam tu tapi so so yang "weyh gila howt ko weyh belakon macam tu. Hebat betul aku tengok ko main pistol tembak tembak bukan keluar air tapi keluar peluru."


Serius best! Dahlah macam romantik je tempat tu. I seriously boleh bayangkan betapa romantiknya PAris tu walaupun itu cerita aksi.

I baget I duduk kat negara omputih tu yang ala-ala eskimo sikit tu. Ahahaah! Tapi time snap picture je lah I letak topi tu atas kepala kalau jenjalan makkk aiihh tak adanya gila I nak pakai macam tu mau semua orang pandang I ni salah negeri. Kenapa muka Apek macam geli je kat sini?? Ahahahha!

Haaa nak tahu I pakai apa semalam?

Haaa dah nampak dah kaki gemuk I tu. Tapi tu baru sebahagian je yang kowang nampak lemak. WAIT! Ada lagi lemak I yang tersembunyi I nak bongkarkan kat korang.


Haaa comel ke buruk? Jujur! Jujur! Jujur dengan I cepat! Dahlah tak ada sorang pun muncul semalam untuk belanja kiterowang. Alah maafkanlah I sebab pakai macam ni, ye lahh cakap nak tengok cerita aksi tu yang pakai butt je tu lepas tu kan ke PAris tu kadang-kadang sejuk (ehh ye ke?) tu yang pakai sweater tu. Stella Stud tetap menjadi pilihan I lah kan macam tak ada beg lain je gayanya. Tapi kenapa I berdiri tegak macam nak nyanyi lagu Negaraku??

Weyh! Weyh! Haaa yang ni I tau ini memang part paling korang suka tengok. Keburukan I. Nak tengok? Nak tengok?

**

**

**

**

**

**


**


Belum lagilah! Skrol Lagi!


**

**

**

**


Anda pasti tak menyesal! Gaya macam iklankan.


**

**

**

Ehh ini dah sedia buruk dah. Saja iklan jap, ini spec I baru beli hari tu kat lokin. Lokin tu biarlah orang Ipoh je tahu malas nak huraikan.
I gila jadi I beli 2 shades. Ni shades kedua. Nampak tak tangan I tu tunjuk dua instead of peace yo bebeh. OK sambung balik part suspen!
**

**

**

**

**

OK AINEE! PLEASE STOP IT!~ITS GETTING ANNOYING! *&^%^%$#$%&


AND HERE IT IS THE UGLY THING ABOUT AINEE

Haa nampak tak apa yang ugly kat gambar ni? Alah lambatlah korang ni, tu haa kat perut tu. Ahahahah! Dah buncit macam mengandung je gayanya. Ehh kalau pregnant perut macam ni comellah kan? PROUDLY WANT TO ANNOUNCE THAT AINEE IS A BUNCIT GIRL! OK! Tak proud pun sebenarnya, kena jalani aktiviti pengurusan(bukan urus ladang ok tapi urus perut sendiri).



OK! BYEEE!!

24 comments:

ZIZAM said...

hahaha buncit+boroi=bunchoyroi..choy wakaka

sasha* said...

sian apeks kene layan ainee pose huhu comel.ainee lama tak dtg blog akak nape T___T

CikMuda^^ said...

weeee..pkara ptama ak tgk at gmba burok yg ko ckp tuh ad la....perutmu!!!tiba2 mata terus terfokus at c2..dasat gak..cm perut raja farah dlm naomei..episod baru2 ni klu ko pasan dy jalan2 at pantai nan sape ntah..mmg obvious perut dy cm org mengandung..kalah nabila nye perut awww..at least, lau ak dpt perut cmtuh ak tak ksh..tp lau lengan cm belon, ak teramatlah malu utk kua uma..uwaaaaaaaaaaaaaaa

ainee cumi2 said...

zizam: equals to SEXY!ahahahha

ainee cumi2 said...

k.sasha: ahahha!kenalah layan..heheheh!ehh aini datanglah tapi tak tggl komen je sebab bz sangat

ainee cumi2 said...

cik muda yang tua: hampagas kau! ko pun geng dengan aku maaa buat buat innocent laks..ahahahha! weyh! tapi aku takdelahh teruk macam dia weyh yang pic tu aku saja je membuncitkan perut aku. Malu aku kalau betul betul buncit weyh..ahahahahah! lengan? hemm setakat ni aku takde masalah dengan lengan..
weyh! ko kutuklah si raja farah tu kang kena kat ko weyh macam jerawat kat muka ku ni..ohh tidak!

ezaty said...

eyhhh best x u tgk movie tuh?

.Huda Luna♥™ said...

boncet nye!!!!



mcm aku!

hahahah

ainee cumi2 said...

zaty: best sangat! sangat! sangat!

ainee cumi2 said...

huda: comel tak perut aku??

siggplus said...

ahaha lokin

aku suka

dari tukar nama jadi memory lane

jadah apa

nama lokin lagi best

ainee cumi2 said...

sigg: ko kalau barang-barang antik ni memang laju kan? weyh ko tu antik tak??

Ms.Independant said...

malu nak akuinya...
tapi...






saya muncit gaks!
hahaha
:P

zra TheRARA said...

walaupun buncit, kamu tetap chumel dear! chumel! chumel! geramnye sayang!
:D love u babe~ da lame xborak ngan u kan babe~

ainee cumi2 said...

ms independent: hey yooo! welcome to the club..ahahhaha!

ainee cumi2 said...

zra: ahahahahh!tenkiu!tenkiu dear...tu pasal! u lahh bz je manjang..i pula da lama sangat da tak on YM

CikMuda^^ said...

weiiii..ak ske je lau perut buncit tp badan kecik..cm comeyy je..at least dpt la ase zaman mengandung.hahhahaahha..
ak skg tak kisah perut sgt wlupun ak nk gak perut flat..tp lengan ni ha...huhuhuhuhu

Siew Mei said...

so cute hahahhahahah

fatin asilah said...

hehe.
lwak r u nie.
hehehehe..
great post~

ainee cumi2 said...

konisak: ahahahha! pelik aku ngan kau ni cik muda..tapi ko mmg slumber ayam aku salute..ahahahh!

ainee cumi2 said...

siew mei: ahahahha!LMAO!

ainee cumi2 said...

fatin: keburukan maa..malu i!

hannamaruku said...

hello back adik MGS ;)

ainee cumi2 said...

k.hanna: hehehheeh! suka!suka!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...