Wednesday, March 24, 2010

Ini cerita lucu punya

Apek post dekat wall FB dia ayat ni.

"aku kalu marah kambing sekor pon ak makan ini kan plak nasi..hahahahaha"

Gila! Marah tapi gelak. Lepas tu apa motif kambing dekat situ? Tak paham betul I dengan Apek ni, suka sangat kat kambing. ?????

Lepas tu I tanyalah kenapa begitu marah sekali dia. Ye lah curious lah kan.

Then dia tempek ayat ni,

"Begini ceritenye..tadi saye naik la lif then ade pakcik tu masuk..die bawak kotak..then saye tgk kotak itu mcm berat jugaklah..lalu saye pikir saye baik dan saye pon tanye die.. alo uncle mau saye tolon ka?itu bwk kotak berat kasi saye angkat la..die pon tgk saye..dan cakap owh ok ok..dan die bagi itu kotak..tapi yang menyakitkan ati tu..adalah kotak kosong..uncle tu rupenye pengutip kotak untuk dijual..saye diam lalu tergelak di dalam ati..ceplos punye uncle..die tipu saye wahahahaha..betol punye cerite ini.."

I rasa Apek ni lah orang yang siggpluss cari-cari yang menyamar jadi Arill tu, ye lah tengok sahajalah ayat dia. Saya jadi saye. Cerita jadi cerite. Apa-apa je lah Apek yang pasti u dah kena prank dengan uncle tu. Bhahahhaha!

4 comments:

siggplus said...

baik suruh apek mengaku cepat. haha

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

Ainee Cumi said...

siggplus: dia tak nak mengakulah!

Ainee Cumi said...

anonymous: baik! btw thanx for drop by

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...