Friday, March 19, 2010

Facebook Fanpage? Apa tu?

I DAH CREATE SATU FANPAGE HOOORAAAYYY!!

Jangan worry! Jangan worry! Bukan I lah yang ada fan page tu. Apa gila ke nak buat fanpage? Muka pun tak semenggah, berlakon pun tak layak apatah lagi nak masuk rancangan Top Host. Semalam dah lah nak cakap PENDEK KATA tapi tercakap BAK KATA PENDEK. Kelakar kan? (Sampai sekarang Apek perli tau.) Dahlah tu tak cukup ketinggian mana nak lepas audition model perghh lagilah tak layak nak create fanpage.

Tapi......

Tapi....

I create Fan Page untuk belog business I. Plishh Plishh Plisss bagi support! I sekarang ni tengah cari supplier untk jual dress dress comel then nak jual kasut bak kata pendek yang melibatkan fashionlah lepas tu nak jual anak pun boleh jugalah kan. Tak!Tak! Bukan anak manusia, anak kucing ke apa ke kan sebab tak laratlah nak bela haiwan banyak-banyak dalam rumah ni dah macam zoo I tengok. So tolonglah jadi Fan Page NIMI House(malunya minta orang jadi Fan). Finelah tak nak jadi Fan Page I, tapi boleh tak tolong promote kat kengkawan. Hehehehe! Kalau tak interested juga tak tahulah sebab my contact lens harga dia sekarang ni serendah RM15. Pergh! Ada gaya macam jualan gudang tak?


Kliklah jadi Fan NIMI House yer! Gerenti tak menyesal. Alah kan ke I dah bagitahu keburukan I, marilah! marilah! Plishh!(I tengah buat muka comel ni.heheheh!)

10 comments:

farah :) said...

since i love your blog, i'll support ya!

:D

ainee cumi2 said...

farah: auwww!! thanxx farahhh<=see smpai eja nama u triple h sebab terharu sangat

Ainna Jalil said...

klakar doh..mmg patut pun apek perli kau
kau mmg sengal

.Huda Luna♥™ said...

nnt aku promote

hannamaruku said...

homak aih. 15 seyesly? colorless pnye ke?

ainee cumi2 said...

ainna: ahahahhaha! ko backup apek ye..jaga kau!

ainee cumi2 said...

huda: thanx sayang

ainee cumi2 said...

hana: seriously! tapi itu untuk wholesaler..kalau untuk customer biasa rm25..=))

mrs camillo said...

ainee... u jual contact lens? 15? NAK!!! :D dah 3 tahun i tak pakai lens.. sebab malas nak beli. mahal. kacau duit scholar.

nak~

nak~~~~

hihi

(cakap gaya mcm i kawan u.. HAHA)

ainee cumi2 said...

mrs carmillo: uishh apa salahnya jadi kawan..meh email u..kita bersembang kat sana..

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...