Thursday, February 4, 2010

siaran langsung ucapan "SELAMAT HARI TUA"

Haip! Siapa yang tak wish I selamat menjadi tua korang ada hutang hadiah dengan I. Baik punya hadiah! Cepatlah pos dekat alamat I. Jangan malu-malu, I tau U all ni memang sangat baik hati dan sayang kat I kan?. =))

Walaupun tak pakai telefon bimbit tapi buffday I tetap meriah dengan wishes. Terima kasih! Terima kasih! I terharu sangat. Terharu sangatlah sampai tak nak lupa kejadian ni maka I nak post dekat belog supaya I dapat tengok balik siapa wish I untuk buffday I yang ke-21. Sekarang I tak sabar nak lompat pergi umur 25. I tak sabar nak tengok apa yang I dah achieve waktu umur 25 nanti. I tau u all mesti semua nak maintain muda segala kan? I pun tapi boleh tak muda dalam umur 25tahun nanti?

Sedetiknya bertukar jarum panjang dan pendek dan bertemu bercium di angka 12, terus
OFFICIAL I JADI GADIS BERUSIA 21 TAHUN.
Tapi tak dapat bangga sebab masih terima duit saku dari bapa. Nak juga bagi wang saku pada ayah tapi itulah manusia kalau makin bertambah duit makin banyak benda dia nak belanja. Samalah kes dengan I.

Buffday I tak ada parti-parti ni. I suka simple-simple je. Kalau orang tak tahu pun I tak kisah sebab bagi I its just a date. Dulu waktu kecil mungkinlah macam mendap je kalau parents tak wish. Sekarang ni dah tak kisah! Waktu buffday tu, kawan sekerja I, Amanda belanja satu ofis makan. Sungguh terbalik! Dia pula yang belanja makan. Baik betul Amanda tu. Lepas tu Ben(kawan kerja juga) belanja kek. Eeee! Terharunya. Ayah dengan Ibu beli kek aiskrim. Ibu nak bagi duit. BANYAK! Tapi I tolak, cukuplah dieowang ingat buffday I. My Apek? Apek dia bawa I keluar dinner. Sedap! I makan spaghetti favorite I. Hehe!

Sudah sudahlah, I nak paste semua wishes yang I dapat dari FB supaya I terharu sampai menitiskan air mata bila umur da sampai 50tahun. Kira macam flash back lah. Poyo betul!



















Haa penat dah scrool. Bagus! Sekarang cepat beli hadiah untuk I.

13 comments:

sasha* said...

happy bday ainee.semoga berjaya dlm apa yg ainee buat<3

ainee cumi2 said...

k.sasha: tenkiu k.sasha..muah!muah! bilalah aini dapat jumpa akak putih ni yer?

Huda Luna said...

happy belated birthday makcik!

kalau ko x post ni aku kompem xtau nk cr kt mn ko tau x dlm fb tu..


huuu...

nk adiah ye?
meh nk ciom laju2..

huuuuu~~

fezaL Mohd said...

selamat ye .
bule mengundi dah . haha .

enyheartsdiamond said...

i wish sekarang hunn!:D

happy birthday!!!have a blast..xoxo


muwahxxxxxxxxxxxxxxxxxx!

siggplus said...

happy birthday weh

jangan mintak aku hadiah

hadiah bday huda haritu pn aku tak beli lagi. heh

ainee cumi2 said...

huda: ahahahhaha! bagus!bagus!bagus! ye larr aku ni FB tu aku privatekan..org yg ak tak kenal jgn haraplah ak nak add.. tapi ko ni ak dah kenal sgt! ahahhahah! rasa nak kentut kentut je..

ee pelok ko? tak nak ahh! aku nak pelok ed westwick boleh?

ainee cumi2 said...

fezal: ee terasa lawak pula mengundi ngundi ni..nnti i pon beratur sama dengan bapak i pergi mengundi..sungguh kelakar! wajib letak dalam belog..

ainee cumi2 said...

eny: TQSM dear(mls nk tls pnjg2)..ahahhaha! nak hadiah

ainee cumi2 said...

sigg: ko kedek yer sigg..aku sepak ko laju laju..eleh bukan ko cakap ko nak bagi benda lucah apa tah kat luna..tak yah nak berdalih weyh! ak da tau niat jahat kau..ahahhah!

zra TheRARA said...

yang i pnye! huhuhu~ :))
love u! :D

cik farra said...

dgn muka ta bsalah nk wish happy belated bufday utk k'aniee yg cumel :D

enyheartsdiamond said...

syggg..i tade blog lain..blog i satu je..lepas habis novel..i buat balik pasal peronal life ..dun wery..u r on da right track..hehe

xoxo.
E

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...