Monday, February 1, 2010

2 orang kesayangan saya KINI berpadu tenaga bersama untuk membentuk muscle

Percaya tak percayalah kan! I, Apek dan Konisak baru lepas balik joging. Gila semangat kan joging malam-malam. Tapi memang fun lah sebabnya tak ada orang lepas tu gelap gelita gitu, orang beromen dekat pondok pun I boleh tak nampak. Tapi mata si Konisak dengan Apek memang liar, nampak je benda benda macam tu. Bila Konisak nak tunjuk dekat I pasangan couple tu, mereka dah tak ada. Tengok bagus tak baguslah kiterorang di samping berjoging dapat halau orang buat maksiat. Korang cubalah try. Heh!

Pak Cik Kesayangan

Mak Cik Kesayangan

Kami kononya nak keep fit dan nak kurus balik macam zaman sekolah-sekolah dulu dan akhirnya setelah sekian lama I cari partner joging yang sama step sama kelajuan telah ditemui. Rupanya dah ada depan mata pun selama ni. Tengok benda dah ada depan mata pun boleh tak sedar kan? Gaya macam cinta, padahal partner joging je. Konisak! Apek! Get ready this Wednesday ok! Kita menari nari di gelanggang badminton pula. Korang bila lagi nak start bina muscle balik bagi ketul ketul macam Malik Noor versi wanita. Gagah ok! Lelaki mesti teruja.

15 comments:

ahmdsyhmi said...

perempuan muscle ketul2?

tak kena lah..

Ames said...

my dear.. takde cbox laaa... aiyo
anyways how much is it when u saw it? cause i bought it at a vv low price =)

Ames said...
This comment has been removed by the author.
siggplus said...

baru boleh geng dengan manusia kurus-kurus bermuscle macam aku..haha

Ms.Banana said...

cayok2..!!
kita sama0sama usaha jadi kurus..
hahaha

sasha* said...

nape nama dia konisak?khairunnisa eh nama dia?heee

ainee cumi2 said...

ahmdsyhmi: nama u mesti ahmad syahmi kan? gila susah i nak taip..

ehh gagah apa ketul ketul..ahahahhah!

ainee cumi2 said...

ames: lets chit chat at FB larhh..i get annoyed when they put so many advertising at my cbox there..ok! i will put the cbox back juz for u..

idk! when i saw it, its like 20bucks only..so damn cheap..u? how much do u bought it?

ainee cumi2 said...

sigg: ko tu keding sigg

ainee cumi2 said...

enna: tahu takpe..ak tak tau feel malam best gila!

ainee cumi2 said...

k.sasha: pandainya! ha a nama dia khairunnisa amalina..panggil konisak tapi lepas skolah dah ada nama glamer..nisa..hehehhe!

fezaL Mohd said...

start bina muscle balik bagi ketul ketul macam Malik Noor versi wanita.

rare tk rare lah haha .

cikMuda^^ said...

makcik jual kain kesygn kuh!!
aiyak...punya lame idup nan ak..name ak pn salah eja..
ne de double N..single maaaa..adesss..
ap2 pn wa manyak epy ouh jogin2 sama lu nan apek sengal tuh..hahahahhaa

ainee cumi2 said...

fezal: rare gila kan?

ainee cumi2 said...

konisak: aiyoo macha! sorilah wa pun tarak perasan wa eja nama dia itu mcm woo..

ok hari ni kita jumpa lagi utk berjoging bersama..hehehehhe!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...