Friday, February 19, 2010

Seorang gadis yang I akan date setiap hari tanpa jemu

Lama betul tak menyendeng kat belog ni. Siap ada bau busuk lagi. OK! *pshhhhhhh!
Ada bau wangi tak? I dah spray perfume kasi dia wangi balik. Hemmm bau buah ada bau bunga bunga ada. Wangi! Wangi!

For my chinese peeps, how was ur CNY? I hope its not too late for me to wish u 'Gong Xi Fa Chai'. I know what it means ok. It means kaya kaya dan kaya lagi. I've been to Melaka, Johor and Singapore for this CNY. Nanti I update. (o_O)

Semalam I keluar dengan sahabat pena I, Yna. Tipu! Mana mungkin I ada sahabat pena, tulisan pun buruk jadi tak layak ada sahabat pena. Yna tu rakan dari sekolah menengah I lah. Percaya tak percayalah I boleh melepak sampai tak ingat masa berlari dengan pantas. Pantas macam kalau kita nak ikut dia lari pun tak tekejar. Aktiviti yang I buat dengan Eina makan makan makan, lepas tu keluar kedai masuk kedai lepas tu lagi sekali makan minum dan makan. Gila punya Yna. Kalau I keluar dengan dia tiap-tiap hari mesti 100% lemak I akan bertambah. So siapa yang berat badan susah nak naik silalah bersahabat dengan Yna maka anda boleh tambah lemak dengan senang tapi kenapa I tengok lemak Yna makin berkurang dan lemak I makin bertambah? Ohh mungkin Yna ada bela hantu raya jadi dia kena bagi hantu raya tu hisap ibu jari dia no wonder kuku kaki dia ada sedikit lebam. Alasan Yna dia pakai heels sampai terkepit kuku dia maka terjadilah darah beku. Yna! I dah tahu fakta jadi tak boleh tipu I dah. U kena mengaku u bela hantu raya ok?=))



Hi! Im ainee cumi2. Peace yoo. Im happy with my new life and I live not to please others. Neway rindu tak dekat wajah kacak I?




I tahu u all semua rindu dekat puteri kayangan ni. Cehh perasan diri sendiri puteri kayangan padahal muka pun bertompok. Lantaklah nak juga perasan diri puteri kayangan jadi disebabkan I tahu u all rindu dekat dia so I nak tayang kat korang muka dia yang terbaru. Ada sedikit kepulihan yaa di situ. Apa yang pulih? Jerawat dia. **ainee selalu buat senyuman lebar bila depan cermin sebab bangga jerawat dia makin kurang ok!

Kenapa setiap gambar ni I dekat kanan, Yna dekat kiri? Sumpah tak biasa eja nama Yna dengan huruf Y. I prefer Ei. OK! berbalik kepada persoalan. Ini kerana kami percaya setiap orang ada angle masing-masing. Nasib baik angle I dengan Yna lain, kalau sama matilah I kena sengetkan kepala untuk make sure angle I betul kalau tak habislah I buruk dalam gambar. Jangan terkejut I depan depan pun buruk ok! Tak 'leng loi'. So korang kenalah cari angle korang juga. ;)


OK! Mari lihat aktiviti lepas makan minum dan makan di Kopitiam.



Aikk! Notice the different?
Yes! Betul! Tepat sekali! The blouse. Baju kiterowang dah bertukar. Dari warna putih ke warna merah dan dari warna kuning ke warna ungu. Baju kiterowang turun colour ke? Tak mungkinlah turun kaler kan, hishh menipu betul.

Yes! Bijak betul korang kat luar sana. Its one of girls hobby. Test baju! Yang kelakarnya buat gaya macam-nak-beli lepas tu masuk fitting room tak muat. Kecewa habis ok! Bukan sebab tak muat tapi sebab terlebih muat. I ambil saiz XXL kot. Memang longgar habislah makanya bila nak snap picture untuk tunjuk bf untuk bagi hint im-in-love-with-dat-blouse-tolong-belikan pun tak jadi.



Perasan tak semua gambar tangan I dekat belakang. Why? Because im holding dat stupid lebihan kain. Besar gila ok dat skirt. But superb-jaw-dropping. I suka! Nak beli tapi it cost my 2 days salary tu buat I fikir 5 kali nak beli ke tak. Dan I memang dilahirkan untuk berbadan cerah tapi kaki warna lain. Unik tau!


Best sangat jalan-jalan hari ni. Sayangnya gadis I lagi sorang tak dapat ikut. Dahlah tak dapat ikut, I dengan Yna siap terlajak masa pula tu. Dah rancang dah nak pergi rumah dia tapi dah lewat malam takkan nak ketuk pintu lepak rumah dia kan? Im sorry my dear Sharifah Syaza, nanti kita buat janji temu lagi sekali ok.

I hope all of u enjoy spending time with your friends just like I do. (^_-)

7 comments:

enyheartsdiamond said...

aineee..baju tu ala-ala blair laa :D

yna bliss said...

Ainee,
best cerita u...
hahaha!
thumbs up!
(:

♥Huda Luna™ said...

huhu

comel korg seronok lepak



oiit bile nklepak ngn aku pulak?
esok mlm aku dh blk pahang
=.="

ainee cumi2 said...

eny:yeahh! u so right my dear..i pun tak prasan ok! i just macam ok this blouse can pair with this skirt dan i pikir mesti sangat gojes..
eeee nak beli tapi superb mahal..

owhh eny marilah lepak bersama bcoz we have same interest..ahahahhaha!dahlah cakap blonde bimbo..sepak kang!

ainee cumi2 said...

yna:owhh my dear yna..i igt nak letak url u tapi takut u marah..heheheheh!

ainee cumi2 said...

huda: jom lepak esk..ko kollah nombor adik ak..jap! ak hantar numebr adik aku kat FB ko ok..kat inbox..sila check! ko kaya maka ko kena telefon ak sebab aku takde kredit nak balas mesej ko ke apa..ahahhahahah!

Ainna Jalil said...

WAAAAAAAAAAAA..
sangat seronok disitu
GIRLS THING made up together
gila teringin
bila ainee??!!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...