Sunday, January 31, 2010

Haiwan tak ada bulu kulit warna pink.

Weyh! I da hantar mesej dekat kakak promoter tu cakap tak jadi kerja. Alasan I, parents tak kasi. Busuk betul! Memang pun, ye larhh tak ada sebab cari penyakit. Buat apa I nak kerja part time pun tak tahu. Makanya jadilah I pau aunty uncle nenek atuk Cina I tu. Heh! Haaa Korang jangan gatal nak tuntut cenderahati dengan I yerh tapi kalau nak pesan barang boleh saja dong! Nak pesan amoi barang baik punya pun no hal, I pack dia dalam kotak balut cantik cantik kasi posman stripper hensem hantar depan rumah. 2 IN 1 ok! Haaa jangan nak ingat lucah. Bayangkan dalam bentuk DVD je tengah nyanyi lagu Thailand. Tak! Tak! Aini, please stop it now! **gelak sendiri. terasa bodoh!heh!

Hamster I dah menelurkan 9 ekor anak. Haaa sekarang siapa nak adopt sila bagitahu tapi tunggu dia besar sikit. Sekarang ni masih kecil dan suci. Warna kulit pink pink lagi dah macam anak piggy I tengok.

Sejak dah ada wireless ni rajin sungguh I nak update belog I ni. Snap gambar boleh je terus update tak payah nak beratur dan ambil nombor giliran, lepas tu duduk sebelah pc tunggu adik rasa rimas baru dapat online. Sesekarang ni ada yang guna laptop ada yang guna handphone, poyo betul orang-orang dalam rumah I ni. Adik I si Eddie tu siap bawa kawan lagi untuk guna wireless kat rumah ni. Amboi! OK! Tak nak cakap banyak, gambar pun telah dimuatnaik. (lambat betul!)(^-")


Ini maknya. Sampai sekarang tak ada nama. Ohh lupa nak bagitahu hamster yang I bela dulu dua dua ekor dah mati. Ni hamster adik I. Adik laki I ni muka je gaya gangster tapi dalam hati ada taman. Jiwa penyayang walaupun dulu pernah lenyek kucing I. Ok dia tak sengaja! Tapi sedih juga.I gila sayang dekat Ngek. T_T


Tengok! Bukan sahaja berjiwa penyayang kepada haiwan tapi ikut cakap kakak. Ahahahaha! I suruh dia buat rawr dia pun buat rawr rawr romama gaga ohh lala. Gila sayang betul dengan famili I ni.


Inilah haiwan pink tu. Macam alien pun ada! Kulit warna pink ok! Tak berbulu. Rasa nak picit bagi mati. Geram!


Lepas si isteri dah selamat melahirkan baby baby yang tak berbulu ni, dengan kejamnya kiterorang memisahkan tempat tidur laki bini tu. Habislah sangap si jantan tu. Tapi kiterowang dah kasi dia duduk hotel mewah taraf 5 bintang ok mesti dia tak kecil hati.



Hotel Si Jantan. Ok apa! Mewah apa. Dua tingkat lagi.


Tengok sangkar Si Betina. Dah macam rumah tumpangan yang tak layak dapat 1 bintang pun. Dengan udara masuk kiri kanan depan belakang. Jadi, Si Jantan tak layak nak complain apa apa. Nanti I carikan madu untuk u ok!

Amacam ada rasa nak adopt tak? Banyak tu! Rasanya dua dua hotel ni tak cukup nak tampung anak beranak ni. Hey guys! Lupa nak cakap my new tv obsession is 90210! =D

4 comments:

enyheartsdiamond said...

byk gila hamster tu branak!!!

ainee cumi2 said...

eny: tau takpe..u tengok je r perut dia gemuk gila!

sasha* said...

haha adik jiwa taman tak boleh blah statement tu :P

akak geli la bab2 pets ni eeeeee

ainee cumi2 said...

k.sasha: ahahahah!ye r jiwa ada taman r..eee kalau break dengan awek dengar lagu jiwang tak leh blah!

tau!tau! akak kucing pun takut..ahahhaha!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...