Friday, January 1, 2010

starting of 2010 not as sweet as i though

Disebabkan mulut I yang teruk ni I dah kehilangan kawan yang dulu I rapat sangat. Sepatutnya I diam je, tak perlu pertahankan diri sendiri. Bila makin korek kita makin tahu siapa yang membusuk then makin sakit hati. Bila kita sakit hati then kita akan sakitkan hati orang yang kita sayang walhal kita tak berniat pun. Itu semua jadi bila perasaan mengawal kita. Jadi anda semua di luar sana jangan biarkan perasaan mengawal kita. Kalau gaduh kawan-kawan tak perlu bagi penjelasan biar je benda tu hilang dengan sendiri walaupun kita tau kita tak salah. Kita just mempertahankan diri sendiri. Jangan kutuk kawan sendiri dengan sesiapa pun. Kalau tak puas hati cakap depan-depan.

Memang! Memang I dah delete dia dari FB. Sebab apa? Sebab I tak sanggup jadi stalker tengok apa yang dia buat, apa yang dia sembang dengan siapa dia berkawan sebab nanti I yang sedih. I yang terluka sebab tak dapat gelak-gelak bersama dengan kawan yang pernah I kasihi. Tapi I cakap apa kat dia? I cakap yang I dah tak kisah I tak ada kawan macam dia sebab dia pergunakan I padahal tak. Deep inside tak bermaksud langsung nak cakap macam tu. Again! Perasaan yang kawal kita. Why aini? Why?

Maybe I tak dapat cakap depan depan and tak cakap dekat mesej dekat FB but deep inside to my ex-friend, IM SORRY! And kali ni memang ikhlas siap kesat air mata dengan lengan baju lagi sebab I tengah terkenang sangat manis kita bersama. ecececeh!IM SORRY! IM sorry! Aku nak telefon ko sekarang tapi yes! aku ego. Aku tahu ko takkan baca benda ni, kalau ko baca pun mesti ko gelakkan aku. Tapi boleh tak kita start balik semula? Please! Kalau boleh please telefon kawan rapat kita yang lagi sorang tu and cakap kat dia sebab aku tak sanggup dengar suara ko, aku rasa bersalah sangat sebab biarkan orang lain putuskan friendship kita.

Ini nota karangan khas buat ko untuk hari pertama di tahun baru. Aku sayang ko sangat dan aku sangat menyesal gelar ko bukan bukan.

Untuk rakan belog please jangan backup I tapi backuplah kawan I sebab memang I yang salah.

IM OFFICIALY 21 GUYS!=)

11 comments:

enyheartsdiamond said...

i feel u..
i penah gado ngn my bestie jugak..
sgt x cool..

n i baik balik ngn dia masa bday dia :)

enyheartsdiamond said...

i feel u..
i penah gado ngn my bestie jugak..
sgt x cool..

n i baik balik ngn dia masa bday dia :)

NIMI said...

eny: Oh MY G..u doakanlah for me..benda ni kinda new juga mcm mana erkk?I ni ego sangat. I buat salah tapi I tetap tak nak ngaku and dia sendiri cakap I ni jenis yang suka buat andaian sendiri. Yes I Am. and dia cakap I ni suka tegakkan benang yang da basah. Betol sekali.

i nak face to face dengan dia and admit all my wrongs..

♥miszluna™ said...

aini

ko g jumpe je dia

face to face wlupun hard



hari ni bday ko ke

NIMI said...

huda: beratlah weyh..berat sangat..ak ni ego orangnya..apek tu lagi lembut dr ak ni..

bukanlah..kan ke hari ni 010110..hehheheh!saja je

zra TheRARA said...

yup2~ samela kite starter 2010 cham suck~ argh, tensen je!
hope u okeh keh???
:) mish ya~

NIMI said...

zra: thanks zra..u mmg sweet.muah!

♥miszluna™ said...

tau2..mmg berat..tp ko x rs sedih ke hilang kwn baik mcm tu je?x slh klu try kurg kn ego..mcm aku wat utk bbaik blk ngn sigg..huhu..syg..try la..wlupun ssh..nnt klu ko bia je..lg parah..betul x?

so bkn la?br nk blanje mcd

siggplus said...

haih

zaza. said...

Kalau kawan dah lama ainee, biasa la kalau gaduh-gaduh, then putus kawan.
Rasa teruk nak tengok apa dia buat. I dengan adda, dila berapa kali bergaduh.
Sometimes it takes months. But...
Normally ainee,
Things will get better. It's a matter of time.
Kalau kawan dah lama, bergaduh tak lama mana. Lama-lama akan berkawan jugak balik.
So, I am praying for the best for both of you :)

fezaL Mohd said...

semoga berbaik kembali .

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...