Wednesday, January 13, 2010

Gila bangga dengan result Muet I

Tak pernah pernah I buat entri 2 kali dalam sehari tapi hari ni I buat juga. Adakah terlebih rajin? Tidak! Terlebih hormon? Lagilah tak. Oh yes!yes! Probably I nak continue isu tips membogelkan diri itu. But a massive tak juga. But..but...sebab punya excited nak check results mana tau dapat band 6 walaupun terang-terang dah hilang "40 markah" sebab bangun lambat gara-gara ini. Yup!yup! Its about my so-call-darling-MUET.

I dah nampak dah mata korang yang bergenang genang macam mata himawari bila nampak permata and lelaki kacak. Dasar betul korang ni! Ahahahhaha!

So here is my result, sudah-sudahlah buat mata bergenang berkaca tu.





Kenapa result I "x"? Supposely written there 6. Surely ada kesilapan ni. Dan makhluk yang sedang menagih kasih simpati kat I sampil lutut dekat result tu I tak kenal. Dari mana datangnya I tak tahu. Mungkin alien atau mungkin watak avatar yang diterjemahkan dalam bentuk orang lidi. Botak, rambut sikit-sikit, owhh sungguh comel dan suci macam babi(baby) baru lahir.

Sesiapa yang ada pengalaman boleh tak bagitahu I kenapa jadi macam ni? Kenapa x? Kalau tak terbendung sangat kebodohan I at least kesianlah sikit, bagilah I band 1. Aiyaaa! Takkanlah Wakenabeb nak prank I pula kan tengah tengah awal tahun ni.


EDITED: Ohh dah tau dah kenapa result MUET dapat X sebabnya MUET dia tak leh tinggal satu paper pun, kalau tinggal satu paper memang tak entitle untuk mendapat mana mana band walaupun waliband. Muahahahha!<=Edit sebab tengok kat keywords ramai beno cari keywords "kenapa band muet x". Ohh rupanya I ada genglah. HIGH FIVE DUDES!

16 comments:

leadleedeea said...

ermmm...kenapa eh? X stands for....??? hehe..better check balik ni ainee ku..

enyheartsdiamond said...

a'ah laa..X dlm tulisan roman 10 kan?

ainee cumi2 said...

k.lead: tu r dia tak balas balas lagi email aini..hishh lembap betol..

ainee cumi2 said...

eny: cis!u buat lawak laks..kalau band 10 sah sah JPA nak taja i pergi oversea kan?heheheh!

sasha* said...

haha bengong kan.apakah jd cmtu aini oi :P

Ms.Banana said...

gila bangga aku dengan result X
sumpah x pernah lagi org dapat.
tahniah!
bahahaha
klakar doh

Qis said...

huh? band x? weirdo

fezaL Mohd said...

lu biar betul x ?
gua dapat .

cuba check pakai hp .

tulis MUET no ic then send 36363 .

gua check pakai msj sahaja .

kena repeat . geram tk dpt band 4 . damn !!

mrHan said...

band x...walaweh....melebihi band 6 ni..congrat2 :P

ainee cumi2 said...

k.sasha: tau takpe..da r nak apply degree ni..aduih!apa apa pun aini nk repeat

ainee cumi2 said...

enna: bangga kan?aku pun bangga gila ok smpai aku rasa nak kol org yg kasi result aku mcm ni nk cakap terima kasih

ainee cumi2 said...

qis: sangat!

ainee cumi2 said...

fezal: cis!u yg tak tinggal paper pun tak dapat band 4, i ni lagilah..patut r dapat band x..ahahhahah!i ni hp pun takde ape cerita nak check pakai sms..nanti i pinjam hp moyang i..=D

tapi i pun rasa nak repeat..dia tutup 28/01/10 kan?

ainee cumi2 said...

mrHan: ngee!trima kasih!terima kasih! bangga den

aZilsah said...

ni result muet paling best yg i penah nampak! haha.

ainee cumi2 said...

azilshah: ahahahha!kelakar kan?

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...