Saturday, November 7, 2009

terimalah akibat kalau berparti pada malam hari

p/s: abaikan garis garis hijau bawah gambar, I update kat rumah. Lappie I allergic dengan gambar jadi terhasillah line hijau tu.

Semalam pergi berKARA-O.K dengan teman-teman office sempena habisnya intern K.Nor dekat E-box Ipoh Garden. Tengok betapa bagusnya company I. Dahlah kalau boleh
tiap tiap hari JUmaat asyik buat parti. Tak payah I keluar duit pergi lunch sebab company asyik buat makan-makan je. I da cakap company I TERBAIK sampai orang bank yang tiap tiap hari call pun jeles sebab orang cina pun boss kasi ehat 2 jam. Mana nak cari weyhh bos sebaik itu? Tengok even budak praktikal yang keje baru 4 bulan je pun diraikan tahu. So ada tak sesiapa nak praktikal kat tempat I.


YANG DIRAIKAN.
I panggil wanita ini K.Nor. Cehh!Padahal baru tahu semalam umur dia tua setahun je dari I. I baget i muda sangat kan nak panggil dia kakak. Takpee!Takpe! Cakap respek.


Tengok muka cashier ni berbesar hati sangat dapat layan kami sampai senyum lebarlah.


OK!kenapa tiba tiba cashier ni tak duduk dalam kandang dia?OHH nak bergambar dengan I, dia cakap I ni muka macam artis jadi tak tahan nak bergambar dengan I. OK FINE!


tengoklah even si waiter ni pon excited melayan kami sampai dia cakap BELI SATU MIKE DAPAT PERCUMA SATU MICKEY MOUSE!!

pelapik perut kami pada hari itu but FOR AINI NO KACANG SEBAB NANTI BULU BULU TUMBUH DEKAT MUKA BANYAK BANYAK BOLEH BELAKON JADI ORANG UTAN


ehh kenapa si budak cashier ni ada lagi dekat sini??
Larhh! I lupa dia ni my aunty sebenarnya. AUNTY OK!not kakak mahupon nenek! Dah ada 2 anak lagi. OK!sebenarnya dia nenek I. Umur da 80. Kewl kan?


SEMENJAK I JADI ARTIS NI SEMUA ORANG NAK BERDUET DENGAN I! NASIB BADAN!NASIB BADAN! Inilah dugaannya kalau dah jadi artis.

Ms. Chan merayu rayu nak berduet dengan I jadi I layan je lah


TAPI.....

TAPI PAling gemilang dan meriah bila menyanyi SOLO. Feel tu lain macam kot. Itu pasal larrr terjadinya gambar tak senonoh ni dengan mulut nganga besar besar then mata tutup baget feel habis.


waktu ni tengah nyanyi lagu GOYANG INUL. Haaa jangan main. I pandai gelek oK! Sape nak dengar suara i yang lunak merdu ni silalah jangan segan belanja i KARAOKE. I tak nak karaoke jamban, I demand punya orang.=D


MARI I KENALKAN SORANG SORANG RAKAN SEKERJA I


Ini Kak Aelin. I selalu tegur dia nampak cantik comel dan sesuai dengan kaler pink. Nampak so suitable with her. Dia masuk kerja after I masuk kerja sebulan. Sangat rajin melayan I bersembang.


Ini Kelly. Bukan Kelly Clarkson ok tapi Kelly Cheah. EEE tak adil betol ada nama artis. I pon nak nama macam artis jugaks. OK FINE! I punya nama pun ada artis nak tiru. Alah siapa tak kenal SHARIFAH AINI. But I nak nama lagi glamour macam Menara Condong ke then pakai rantai menara condong baru ternganga mulut Paris Hilton tengok I.


Ini Ms.Chan. Dia ni lah yang rajin handle event event macam ni. Dari beli KFClah, makanan apa ke semua dia yang akan handle. Cakap Event Planner.


This is Mr.Khor. Dia punya gelak sangat chomel ok! Dia lembut sangat. Tak tahulah kalau dia marah muka dia macam mana.


Ini pula Ms. Chooi Leng. Dia ni suka cakap and I pon suka sangat cakap dengan dia pagi-pagi. Dia ni tak pernah mengeluh kalau ada client datang nak mintak indication or market value. Thats why I suka sangat nak panggil dia layan banker. Heheheheh!


Cukuplah I capapkan muka mereka ni je, lain kali i capapkan muka orang lain pula.


OLEH ITU, I NAK ISYTIHARKAN I TERLEPAS PAPER MUET(READING) SEBAB TAK DENGAR BUNYI ALARM PAGI TADI jadi hilanglah sudah 40markah secara FREE! sah sah dapat band 2 je. Jadi janganlah korang semua mengulangi kesilapan seperti budak yang bernama AINEE ni. Jangan jentik I please!


BYE! I SANGAT SEDIH SEKARANG!
sila doakan I pemeriksa semua baik hati kasi markah tinggi supaya I dapat band 4 walaupun terlepas ujian reading.

4 comments:

Ms.Banana said...

best gila kau p karok!
mau jugee

Lilianna Mardiana said...

laaaa, cian u babe! takpe2, i doakan! ;)

NIMI said...

enna: cehh karok memang beshh tapi terlepas ujian MUET itu sangat tak beshh..

NIMI said...

yana: tolong!tolong jadi pemeriksa kertas i please

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...