Wednesday, January 13, 2010

habis Diploma sambung Degree

Hey peeps. Cuaca hari ini agak segar membunga sebab tak kelihatan pula cecair titisan hujan nak turun. Esok ada presentation untuk final projek tapi satu benda pun I tak siap lagi. Asyik main rambut je sebab bila tengok cermin je rasa puas sangat dengan rambut baru ni. Cis! Sungguh perasan. Lepas habis je presentation ni maka habislah sudah Diplomaku. Owh! Tapi tak habis lagi sebab kena berhempas pulas untuk habiskan praktikal dulu but I tetap tak sabar nak apply for my degree. Excited! Im surwe u all yang sama umur dengan I pun dah nak habis kan? Mesti rasa releaved sangat macam buat kiraan 1, 2, 3 then tarik nafas dalam-dalam then lepas. Perghh lega sampai sure pun I dah tak reti eja.

Terasa nak kasi tips-tips membogelkan diri pula hari ini. Uishh! Bukan-bukan bogel yang takde sehelai urat benang dekat badan tu. Ini bogel yang bermaksud membinasakan diri sendiri.

Tiptip Membogelkan Diri ialah..



ok!kenapa tiba-tiba idea hilang?

4 comments:

sasha* said...

wah dah nak abis diploma la.syabas syabas hehe

ainee cumi2 said...

k.sasha: penat betol!ahhahahah

Ms.Banana said...

apply kat uitm weh!!

inn said...

ayok.hehehe.same2 wat degree.hehe

rindu ainee!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...