Saturday, September 19, 2009

selagi tak kawin layak dapat duit raya ok?

kalau ada terlepas cakap sila maafkan
kalau ada terluka di hati, bilang sama saya agar saya dapat rawat.
kalau saya agak terkasar dalam memberi pendapat, harap ditegur.
kalau ada terasa hati, maafkan saya.


saya kalau boleh mahu jadi orang yang orang senang.
jangan marah saya kalau terasa hati bilamana saya terlalu jujur dalam memberikan pendapat. saya tau ada di luar sana yang tidak senang dengan cara saya.
jadi di bulan ramadhan ni nak kasi fresh semua balik then nak tukar jadi insan yang hipokrit dalam memberikan pendapat dan nasihat sebab tak semua orang boleh terima cara kita menyampaikan sesuatu.
maaf ya!akan saya berubah menjadi insan yang lebih baik sempena ramadhan ni.


SELAMAT HARI RAYA YA KAWAN-KAWAN!MAAF ZAHIR BATIN!

ohsopopup: motif letak pic tu sebab gila kangen nak rambut panjang balik!

4 comments:

siggplus said...

ok aku maafkan..cuma satu je..kau hutang aku cat bilik mak aku..harga kasi kowtim ah

fezaL Mohd said...

selamat hari raya jua. ;)

♥miszluna™ said...

selamat hari raya makcik!

weh dh tgk email blom?
raya sakan makcik ni

sasha* said...

selamat hari raya aidilfitri maaf la akak lambat wish.last day akak keje internet bengong gile je huhu

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...