Wednesday, September 23, 2009

cakap tak feel raya tapi bila tiba hari raya feel tu datang sendiri

saya tau memang semua orang akan mengupdate belog dengan pic-pic raya
saya pon nak tapi lappie ni cacat sikit tak boleh resize pic so saa kena update dekat ofis
mungkin setart kerja pon hari jumaat

RAYA SAYA BESH!BAJU KURUNG KEBAYA 4HELAI PON TAK CUKUP, RASANYA TAHUN DEPAN KENA TAMBAH JADI 6HELAI. MANGKUR NAK CARI DUIT!

SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN!HARAP RAYA KAMU SEMUA SEBESH RAYA SAYA..
;)

16 comments:

paraxixth said...

wow.banyak nya. gua takde baju raya pun tahun ini

chipsmore said...

6 helai?? woww...i xpena cecah 4 helai pon..paling kuat pon 3 helai...hehe..

btw,samat ari raya ;)

♥miszluna™ said...

wey...
aku nk g umah ko beraya neh..
nk no fon weh

siggplus said...

4 helai?kau ni kalah pengantin ah..haha..

aku suka ayat 'mangkur' tu..mmg perak habis ah!tp nape eja skema?bukan mangkor ke?

NIMI said...

paraxixth: biasak r i kan artis..u ngade ngade tak nak g beli padahal megoplex dekat je..

NIMI said...

chipsmore: alah i dok beraya rumah kengkawan semua..sekali da smpai rumah lepak sampai 3jam mana nak sempat raya umah semua org sehari tu yang kena pergi berhari hari..hehe!

NIMI said...

huda: i da start keja da weii..meh larr i yg gi beraya umah u all

NIMI said...

siggplus: alah pengantin punya baju mahal tu sebab tak boleh mahal mahal..baju kurung ni boleh bawak gi keje gi kelas nanti so tak dikira membazir tau!

ahahhaha!aku tak reti eja larrr weii..memang perak pure r..=))

Ejump said...

4 elai x cukup??!!

sehari sehelai?..
erkk!!!

sasha* said...

ni btul2 raya sakan ni.akak 2 helai je.sbb lepas balik kubur bermaafan akak tuka uniform ke slua je buat keje dapur haha

Nabil Fizri said...

mak ai..6??
gua stedy jer..da selai
tu pun beli pas raye..

paraxixth said...

raya haji nnt gua pulun habis

NIMI said...

ejump: pandai pon u!sehari sehelai..tapi kena recycle bila masuk raya ke-5..haishh!!

NIMI said...

k.sasha: aini pon!tapi mantain pakai baju kurung sebab nak melawa depan tetamu..plus tak rasa panas pon..rasa selesa lagi adalah!heheheh..
sampai makcik2 aini suwuh aini bukak catering..gilo je!=))

NIMI said...

nabil: alah u laki lain..pakai tee shirt pon cukup nak g beraya

NIMI said...

paraxixth: okies!!!tapi raya haji sehelai pon cukup weiii..i da ada kain da untuk raya haji..warna oren lagi weii

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...