Saturday, August 15, 2009

Tentang SAYA semalam!

semalam sehingga hari ini saya sakit

ingatkan kalau jadi ketua pari-pari takkan sakit, tapi rupanya sakit juga.
eee nak letak jawatan larr macam ni

suhu badan saya 39.7
lagi tinggi dari apek

kemungkinan besar penghidap jadi nak minta maaf pada semua orang jikalau pernah mengguris perasaan korang selama saya berkawan dan menjadi musuh di mata kau orang

T_T

21 comments:

akiss said...

ish ish. tingginya suhu. pergila amek obat. jgn main2! heeheh

Ms.Banana said...
This comment has been removed by the author.
Ms.Banana said...

semakin cacat apek aku tgk bila dia sakit nie.
hahaha.
neway..cepat2 sembuh..
aku pun da ok sket da.

paraxixth said...

gua nak ucapkan padan mukka...aish.! apelah mulut gua jahat sangat nie...semoga cepat pergi....hoit!...sowi2...mulut gua jadi mulut jahat plak....

semoga cepat sembuh

chipsmore said...

hope u get well soon ;)

fezaL Mohd said...

h1n1 ubat penawar
dea.

ialah.

panadol hahaa.

get well soon kawan.

jgn merendek je keje.

zra_xoxo_venom said...

shayang jgnla saket! CEPAT SEMBOHHHHHHHHHHHHHHHH!! :)

MIZZNISS said...

no..no..no... jgnla sakit2.. sape nk mrepek klo u xder..haha..btw, pliz get better sooner, do tke ur medcine as told by the doctor n keep urself away from crowd.. suhu tu tgi r dear, tumpang risaw dgr..

siggplus said...

get well soon k..

Qis said...

get well soon dear! tinggi suhu u

sasha* said...

dh pegi cek tak?haha apek mcm kazaa.bengong pakai mask gitu

ainee si ketua pari2 said...

akiss: dah dah pergi jumpa doktor dah..

ainee si ketua pari2 said...

ms.banana: wei itu pic sebelum sakit r..lol!

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: choi mulut kamu..shuh!shuh!

ainee si ketua pari2 said...

chipsmore: tenkiu so much

ainee si ketua pari2 said...

fezal: ye ke fezal??takkan panadol je penawarnya??

ainee si ketua pari2 said...

zra: yunk!i da sembuh skit..tengok walaupon tak sembuh sepenuhnya gagah lagi pergi kerja..hebatkan??

ainee si ketua pari2 said...

mizzniss: trimas sangat sebab terlalu concern..i terharu sangat tau!!.muahh!!i da sembuh skit

ainee si ketua pari2 said...

sigg: baik mr.siga saga

ainee si ketua pari2 said...

qis: itulah pasal..take time untuk turunkan dia..

ainee si ketua pari2 said...

k.sasha: dah gi check da..first day demam terus pergi doktor..dah larr esok ada interview..urghh!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...