Thursday, August 13, 2009

Musim Sakit Ke SEKARANG?

masuk ni dah 4hari saya keseorangan bila tiba waktu lunch sebab apek tak sihat. T_T

1) demam
2) selsema
3) batuk
4) asthma


MyEm0.Com
saya baca dalam paper sekarang ni si penyakit H1N1 tu dah membunuh 41 orang
woiii!! 41 orang tu dalam masa beberapa hari je.T_T
ganas btol penyakit ni kan??

wahai khinzir-khinzir pergilah bunuh diri korang sendiri dari bunuh orang.


tapi apek memang baik hati sebab sanggup keluar sakit-sakit untuk teman saya pergi tengok wayang cerita setem.


IKLAN
citer setem memang beshh!!kelakar sangat. tak rugi duit mak bapak korang kasi. tak adalah macam cerita senario episod 1. LAWAK BODOH! dalam setem lawak dia pandai.

OK!IKLAN TAMAT!!




masa pusing-pusing dekat JJ,
apek cakap "sayang, kalau i pengsan tiba-tiba, u angkat yer!".

anda pon tau kan saya ni kejam so saya cakap, "alah kalau u nak pengsan janganlah pengsan depan i. pengsan larr dalam tandas ke apa then i balik rumah terus tidur mengharapkan ada orang lain tolong u. hehe!!"


shhhh!!!korang jangan nak mula mengumpat cakap saya jahat segala.babab kang!


tapi lebih kasihan bila saya tak ada kat sisi nak bawa dia pergi klinik sebab ada kerja jadi dia kena drive sorang-sorang dalam keadaan sakit pergi klinik kesihatan sebelah HILLCITY HOTEL tu sebab hari Isnin lepas dia dah pergi klinik swasta tapi takde perubahan pon. risau jugak dia kena virus BAB tu.


SUHU: 38.7
LAIN-LAIN: doktor sumbat pam pernafasan untuk memberi lebih oksigen
PESANAN doktor: jangan pergi tempat ramai orang. BAHAYA!


padahal saya dah beli tiket pergi KL 30/8 ni..bhahhaah!!
takpe kan b, lagi beshh dapat cuti seminggu.


ok!kenapa sekarang ni saya pula yang sakit tekak dan pening?

19 comments:

sasha* said...

pakai mask,jgn lupa bwk sanitizer hehe

leadleedeea said...

sian apek...ainee pon take care of urself tau..yup betul, pakai mask..n jgn pegi kat tmpat ramai org..k?

enyheartsdiamond said...

da 44 org la babe;)

*blog zahiril??ofcos la i folow;)

fezaL Mohd said...

h1n1 betul la ko nih
pakai topeng mask rider tuh haha.

paraxixth said...

aduh. blog cintan lagi. bosan nye..lalala..shayang..mayang..bayam..

zra_xoxo_venom said...

sian apek! isk2! samela ngan i!
hihihi.
asek demam pas uh da ok. pas uh dmm balek.isk3.
:)yup2! shayang u jagela die btol2!

zra_xoxo_venom said...

sian apek! isk2! samela ngan i!
hihihi.
asek demam pas uh da ok. pas uh dmm balek.isk3.
:)yup2! shayang u jagela die btol2!

Ms.Banana said...

weh!
apek selesema babi!!
aku pun skang da ada macam tanda2 nak jadi cam apek.
batuk2..
uhuk..uhukk..
apek! semoga sembuh! kalau x kau x payah p kl 30h nnt!!

Qis said...

get well soon babe.kang u demam.makan ubt dan rest la

ainee si ketua pari2 said...

k.sasha: mask??asyik terlupa je..

ainee si ketua pari2 said...

k.lead: aini da pon terkena penyakit batuk, selsema dan demam ringan

ainee si ketua pari2 said...

ya ampun..
da 44 orang..
mengapa begitu ramai??
seramnya!!

**mana larr i tau u da follow blog si jejaka putis tu..hehe

ainee si ketua pari2 said...

fezal: i nak pakai tapi topeng tu buruk..plain je..kalau ada warna pink and then ada corang mulut ke apa i nak larhh pakai..baru style

okies kenapa sekarang ni rasa nak berbusiness jual mask yang ada corak2??

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: bluekk!!ni namanya kehidupan paraxixth oiii

ainee si ketua pari2 said...

zra: i tak ske jaga orang..i ske orang jaga i

ainee si ketua pari2 said...

enna: mulut kau!!sumbat ngan ekzos motor kang baru tau!!mana ada kena selsema babi tu larhh..doktor cakap takde apa..aku ni baru sakit..selsema, batuk dan demam ringan..malas nak gi klinik r

ainee si ketua pari2 said...

qis: memang da demam da pon yunk

lynntermizi said...

ainee, get well soon okayh!
cte setem sangaaaat best kan kan?
lawak gle, sesuai utk release tensyen, hehehe.. :)

Fadhlinasir Nama Diberi said...

bahaye la aini..
dok umh..
38.7 tu sgt tggi tu..
cian apek..
soh apek pki mask..
kamu juge pki..

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...