Monday, August 17, 2009

gossip girl text me saying dat JUSCO IPOH also got H1N1

gossip mengatakan 4orang dah terkena penyakit H1N1

mula-mula peniaga food court yang kena kemudian diikuti dengan 3 orang yang berkunjung ke JJ Ipoh.


sejauh mana kebenarannya, saya pon tak tahu


no wonderlah saya tengok ramai orang tanpa segan silu memasang mask yang da macam purdah tu sambil hati kecil kawan saya berkata "baik takyah datang Jusco kalau takut sangat"

sekali kita dah kena baru tahu cik kak oii. macam saya ni haa dah 3hari tersiksa.


pengajaran untuk aini, SILA PAKAI TOPENG WALAU DI MANA SAJA ANDA BERADA WALAUPON KETIKA DI DALAM TANDAS. sambil mencegah penyakit H1N1 boleh cegah bau busuk.


LEBIH BAIK MENCEGAH DARI MENGUBATI, sekali kena memang seksa wooo




p/s: trima kasih sangat sebab concern terhadap saya kawan-kawan. suhu badan saya dah menurun dan saya sudah kembali bekerja sebab tak mau cuti lama-lama nanti ada orang dengki.

24 comments:

MIZZNISS said...

ha..tula.. btw, hows ur condition? ok da..ubat jgn xmkn.. jangankan ipoh, perlis ni pon leh kne maa.. huhu..hmm, i do care bout u babe, mkn ubat k..da tu jgn nk kepit je dgn ur boy, sme2 xshat kan, dok jauh sket..hehe

zra_xoxo_venom said...

syg, dok umah je! jangan gerak2 okeh?
cepat semboh!
mwahhxssss!!! :)

sasha* said...

akak nk cuti lama tak pyh gi keje tp tak nak kene h1n1 heee bole tak?

Qis said...

omg! biar betul.wuuu takut gilaaa

ainee si ketua pari2 said...

mizzniss: okies skit da ni..mana ada kepit larr u (sambil cebik bibir)..da 4 hari tak jumpa apek..tenkiu sangat sebab concern..cayang u!!

ainee si ketua pari2 said...

zra: okies tuan!!tapi esok i ada interbiu larr yunk

ainee si ketua pari2 said...

k.sasha: eee bucuk!!tengok ainee ni doktor kasi cuti satu minggu pon aini cuti 3hari je sebab nanti kan ada orang mulalah nak ngata sana ngata sini..tak mau aini..baik aini datang keje walaupon tak sihat sepenuhnya..cian ainee kan??

k.sasha jangan noti2, datang keje!jangan malas

ainee si ketua pari2 said...

qis: btol qis!so u jgn g jusco k..kalau nak gi sila pakai mask walaupon ada orang gelak ke, cakap blakang ke pedulikan sebab dieowang tak kena lagi

fezaL Mohd said...

tuh la.
nk g JJ last weekand.

dpt pulak msj
jgn pegi JJ, ada H1n1.

abeh tuh
dkt pc fair lepas tk da
pulak h1n1.

hmm. topeng ohhh topeng..

paraxixth said...

jangkitan h1n1 nie akan tersebar melalui sex x?

sue-mai.al-musadda said...

wah..dah lm xg jj..xnk pg la cmni..

lynntermizi said...

oh susahla bila jj selaku rumah kedua kita dah infected camnieyh, hahaha.. :pp

aZilsah said...

jangan denagar gosip pasal h1n1. xelok. nanti jadi takut. wlwpun dengar ada student mati dlm class sbb h1n1 sila jangan percaya. suma ni gosip. hidup la dengan tenang tanpa gosip. T_T *takut nye*

ainee si ketua pari2 said...

fezal: eee pc fair..u pergi ke??sure sesak nak mampos kan..

alah u kalau u nak gi JJ pergi je, pernyakit tu kalau nak singgah kita nyorok dalam gua pon akan kena jugak

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: anda ni boleh tak kalau tak sembang BLUE WATER sehari?

bhahahha!!bikin gelak di siang hari je

ainee si ketua pari2 said...

suemai: ahahahhah!!tempat shopping kedua u kat teluk batik kan??so takyah gi JJ lah..

ainee si ketua pari2 said...

azilshah: ye larr nama pon gosip kan yunk..hehhehehe!!

paraxixth said...

gua tanye jerk. sebab gua ade terbaca wabak nie bolek merebak jika berlaku homoseksual. benar kah..

lalal..

♥.misz luna.™ said...

alamak..
klu blk ipoh ni..
xdpt la g jj..


isk..
kne pkai topeng..
sesak nafas bile pkai mask neh

paraxixth said...

lu kene tag sambung cerita.sila yerk

chipsmore said...

sp yg dengki nnt 2?? meh nk pijak lelaju....hehe...

ainee...capat sambung cite ;)

triple x malaya said...

cepat sambung cerite ini...adekah ambri dah pulang...?

Fahim 'n Alin said...

adekah cte ni xkan bsambung..

lawak dow.. smbg2.. pnt haku mnjelajah dari blog ke bolg nk ikot cte ni..huhu

Ejump said...

haa~~ tu la.. ala topeng baru sehengget je..

sehengget ke nyawa?... mane lg penting..ehehe..


btw, cik ainee pose ke x nie?.. ehehe...

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...