Sunday, August 9, 2009

bila rakan sekerja berkahwin....

maka kita haruslah HADIR(konon macam sambung ayat..tak boleh belah!!)

si PENYAMBUT TETAMU!!

sebaik menjejakkan kaki ke pintu pagar, kelihatan ramai sungguh manusia meratah pelbagai jenis juadah makan

tapi apa pasat semua orang yang makan ini CHINESE punya olang?
haiyaaa ini semua rakan sekerja GUA, saja mau kasi interframe muka DIA OLANG. =D


PELAMIN PENGANTIN!!
serba COKLAT..cantik!!
nasib baik tak chocolate..ermm nyum!NYUM!!NYUM!!
ye larrhh sambil bersanding, sambil makan pelamin sendiri, memang glam larr weiii. renjis pon tak guna daun pandan dah tapi guna choclate cadbury. bila orang renjis pengantin buka mulut ngap terus itu chocolate. CLASS GITU!!!


bunga telur ni. kreatif!!<333


ADRENALIN TERUJA TERHASIL secara berlebihan APABILA LIHAT PENGANTINNYA SAMA JANTINA




MARI LIHAT PENGANTINNYA!!































PENGANTIN SEKARANG DAH MODEN, BAJU TAK PAYAH SEDONDON, JANTINA TAK PERLU BERLAINAN..







HARAM weii!!!
jangan contohi kami. sila contohi pasangan di bawah.

inilah pengantin sebenar. berdiri tak sama tinggi sebab pengantin lakinya tinggi sangat!
makan tiang eletrik kot. tapi sama cantik, sama hensem, sama baju, sama PADAN!!
k.wanie sangat cantik!!



fuiyooo!!!perihal dalam bilik pon kami nak menyibok. perasan tak gambar kurang menyerlah

KERANA.......


gambar lebih menawan menusuk hati para kalbu dengan kehadiran kami. cecececewahhh!!


tapi paling saya gemar gambar ni. KAWIN MEMANG ROCKK WEIII!!
nantikan perkahwinan saya pula pada 28/08

kisah pengantin diakhiri dengan gambar bersama rakan-rakan sekerja. saya baru je kerja 2bulan tapi terasa sangat bahagia bersama MEREKA-MEREKA ini.
alah tapi muka ms. chooi leng kena potong pulak.kesian!!!


lastly, SELAMAT PENGANTIN BARU EN.ISA & K.WANIE.
SEMOGA PERKAHWINAN KALIAN DIBERKATI TUHAN & BAHAGIA DUNIA AKHIRAT.
AMIN!!!

34 comments:

paraxixth said...

wah.malam nie ade program perasmian potong reben pakai gunting dalam talam ke?

ke pakai jentolak untuk projek pecah tanah. macam menteri2 melakukan perasmian untuk projek loji air kumbahan haiwan peliharaan kelmarin?

lala. anda kerja ape dan di mana serta berappa pendapatan?

Ms.Banana said...

hahahhaa..
gila best pergi kenduri kawin.
warna pelamin paling aku suka.
xper2 nnt aku puna pelamin lai glam yg nie..
aku gila glam!! bila kawin nnt la kn.

kenduri ni kat mana??
kat kl ke?

Qis said...

hehehe cantik pelamin tu.
babe biar betul u nak kahwin nnti?

"nantikan perkahwinan saya pula pada 28/08"

apakah benar statement tersebut?

haha

enyheartsdiamond said...

nak kawen jugak!!!

fezaL Mohd said...

saya tidak dijemput
sangat marah ni.

sebagai orang ipoh kena
jemput saya.

taw tak hahaha.

makan pree kot..

ainee bajet vogue hahaha ;p

leadleedeea said...

ainee comel jek..hehe~!! n ur statement tu...BETUL KE? 28/08 ???

Qdq Qrpq said...

Kau ni mengganggu kenduri oranglah weh.

zra_xoxo_venom said...

chumelnyer u syg!
:) huhuhuh!
kawen nnt jgn lupe jempot i taw?
mwahhhxsss! :)

zra_xoxo_venom said...

chumelnyer u syg!
:) huhuhuh!
kawen nnt jgn lupe jempot i taw?
mwahhhxsss! :)

kecikcomei said...

hello dear angel.. nice blog n story u hv.. where's thr button add?? wanted to follow u..huhu.. come b drop by my site for a useful beauty tips..huhu..see u soon..

Fadhlinasir Nama Diberi said...

eh2..
da kije ke?
ktne ea?
=p

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: apa yg u merepek ni??cukuplah i pergi petang je kalau pagi petang siang malam i pergi kang dieowang cop muka i gila glam..

amboi!amboi!sampai nak tau pendapatan i tu..mana boleh..P&C larr cik abang oiii

ainee si ketua pari2 said...

ms banana: cantik kan pelamin dia..walaupon simple tapi ak ske sangat weii..sampai aku ngan ain pon bersanding atas tu..bhahahah!!

kenduri dekat manjoi..mcam larr kau tau

ainee si ketua pari2 said...

qis: cantik kan??ainee reka tu..hehe!!

alah statement tu memang benar tapi tahunnnya tak tau bila..muahhahaha!!

ainee si ketua pari2 said...

eny: nak kawin??jom!jom!mari saya nikahkan

ainee si ketua pari2 said...

fezal: awak tu budak kecik..jaga rumah!!kenduri kat manjoi..tu larr sapa suruh awak tak lalu situ kalau tak dah boleh makan free..

ehh baru tau ke saya ni BAGET VOGUE..ahahhaa!!

ainee si ketua pari2 said...

k.lead: tenkiu!!k.lead lagi chumel..statement tu betol r tapi tak tau tahunnya bila...saja buat gempak..kehkehkeh!!

ainee si ketua pari2 said...

qodoq: ahahahha tau takpe..banyak wei gambar aku ngan ain dalam cameraman punya camera tu..bhahahha!!masuk album lah kami weii..KAMI KAN ARTIS!!

ainee si ketua pari2 said...

zra: haruslah..satu blog i heboh..XD
tetengok kowang yg tak datang

ainee si ketua pari2 said...

kecikcomei: tenkiu..okies i mmg so in love dgn beauty tips nanti i dtg melawat k..

ehh boleh je follow..tapi kena sign in dulu..*_-

ainee si ketua pari2 said...

fadh: ha a kerja lah di pagi hari sebab kelas malam..sem depan pon kelas malam je..ada 2 kelas je..ingatkan nak buat part time skali kat TGV or GSC...ahahah!!gila duit btol i ni..

skang i kerja kat syarikat hartanah..WTW!!tau ke??dekat old town sana..gaji sedap!!leh on9 selalu laks tu..hehe

paraxixth said...

lor.x kan x tau.majlis pecah dara di malam pertama pengantin la.

macam majlis perasmian menteri2 la.
yang pakai gunting potong reben. tak pun pakai jentolak untuk korek tanah sejemput.

tapi malam pengantin mungkin pakai ...erm.ayat2 cinta dan pakai skill yang ada

sasha* said...

eee tak sabar nk kawen haha.akak suka gak kaler coklat.tp kazaa tak sesuai.dia gelap huhu

ainee si ketua pari2 said...

paraxixth: bongek larr u ni..ngok!!!mana larr i tau maksud apa yang u cuba sampaikan..lucah tol tokey minyak ni..bertmbh takutlah kawan-kawan i dekat u ni..

ainee si ketua pari2 said...

k.sasha: ngade!da tunang apa lagi kawin r..lol!!

so akak pilih warna apa??ainee nak kaler putih pink..so sweet!

leadleedeea said...

coz if u wanna get married kan.. akak nak datang tgk....eheheeeeeee~!!!

chipsmore said...

wohooo...best nye main kawen2x...ahaha ;)

RobinHood said...

wah....
bak bunga telur 1!
lama x makan kenduri neh...
;p

LoVEaQshA said...

kamu sgt cumil yer pari2..
nti link kita yer!!~

ainee si ketua pari2 said...

k.lead: btol ni??sumpah ainee ajak..kalau k.lead tak datang siap, ainee spam spam k.lead punya blog..muahahha!!

ainee si ketua pari2 said...

chipsmore: main kawin-kawin??ahahha teringat zaman kecik main kawin-kawin dengan abg sedara siap bermadu dengan kakak sedara laks tu..tak boleh blah!!hehe

ainee si ketua pari2 said...

robinhood: asal tak datang dat day??kalau tak leh makan telur orang kawin

ainee si ketua pari2 said...
This comment has been removed by the author.
akiss said...

cantik bungr telur tu. kretip. kretip

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...