Thursday, July 23, 2009

perihal interview tadi

kompem tak dapat TAPI saya suka sangat sebab saya dapat tips dan ILMU..

18/08 ni ada interwiew government lagi sebagai pembantu tadbir undang-undang..
yang pasti saya akan melakukan persediaan yang lebih awal..
alhamdulillah rezeki agak murah and interview tadi memang FUN!!

11 comments:

zra_xoxo_venom said...

haahah! moving on syg!
i'll owez there 4 u!
weeeeee :)

leadleedeea said...

u had a fun interview? ok..always think positive k? usaha tangga kejayaan hehe~!

ainee si ketua pari2 said...

zra: yeahhh!!tenkiu..u tu try ur best esok..jangan jadi cam i gagap bile tanya ape tugas2 perkeranian operasi..bhahhahaha!!!

ainee si ketua pari2 said...

lead : ha a beshh sebab dapat sembang ngan pegawai tu sambil korek tips tips and segala..

joegrimjow said...

jom keje sendiri
lagi beshh

Fadhlinasir Nama Diberi said...

ade lak intebiu fun..menakotkan la..huhu...
byk tol dpt intebiu gomen nih..
nk juge..

13may said...

aku pun suka layan interview...saja suka suka pi sembang :D

ainee si ketua pari2 said...

joe : alah keje sendiri memang beshh tapi tah r...saje nak cuba luck

ainee si ketua pari2 said...

to fadh: takde r memula tu memang gabra..tak prepare langsung!!!hari tu interview smalam baru r prepare nak fotostat segala..tapi beshhs embang dapat ilmu dari pegawai tu..tips!!

ainee si ketua pari2 said...

13may: tau takpe!!sokong sangat!!!!

fezaL Mohd said...

ayat pemujuk hati hahaha.!!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...