Friday, June 19, 2009

peta berguna untuk orang yang nak lari JPJ


rajah 1.0
PETA JALAN POLO


disebabkan ketidakpuasan hati terhadap JPJ pada entri lepas nah saya dengan tekun menurunkan bakat seni saya yang amat dikagumi masyarakat seantero..


paham?paham?paham?
ALAH TAK PAHAM KE??


okies murid-murid sila bangun dan
UCAPKAN SELAMAT SEJAHTERA KEPADA CIKGU AINEE CUMI2..HARI NI CIKGU AKAN MENGAJAR SUBJEK GEOGRAFI
*senyum =D





rajah 1.1


ni lar rupa JPJ tu serupa taek muka dia bila sambut aku..
disebabkan muka dia macam taek lalu aku pon lukis larr taek merangkap si PJV tu..


entri ni khas untuk orang yang duduk kat IPOH yang suke merempit di tengah malam mahupon di tengah hari serta suka pakai helmet separuh yang telah diharamkan oleh kerajaan (DIEY INI AKU PERLI KAU!!) dan melalui JALAN POLO..



tak payah nak diterangkan lagi..lukisan taek saya tu lah di mana JPJ bertempek mencari memburu mangsa macam ketagih darah lagaknya..terpengaruh ngan citer twilight!!ALAH KAU TAK LAYAK LARR NAK JADI CAM EDWARD CULLEN YANG MAHA HANDSOME TU!
haaa pembaca wanita sila jangan tergugat sanubari bila bayangkan wajah edward..








nah saya bagi pic edward..sila cair!


so kalau warga-warga ipoh yang lalu jalan polo tu sila tajamkan mata anda melihat sejauh yang mungkin..tapi kompem memang boleh nampak jip pajero dia yang maha kilat tu so PADA PETA SAYA YANG CANTIK TU TELAH SAYA LUKIS ANAK PANAH KUNING KONONYA NAK KASI ALTERNATIF KORANG BOLEH LARI DARI TEMPUH JPJ YANG ORANG TAK ADA SALAH PON DIA AKAN TETAP CARI SAMPAI LUBANG CACING


sekian!!ehh cantik tak kuda yang saya lukis??


ohsopopup : bikin panas je tadi kat round about rumah MB tu ada insan bodoh tak reti bawak moto jalan tetiba break tak pasal pasal motor aku terciom bontot moto ko!nyusahkan aku je!!da larr aku pakai baju kurung today!

and tidak lagi menggunakan perkataan PJV sebab hati sudah kewl!!ngee=D

24 comments:

enyheartsdiamond said...

whoa..sampai hari ni dendamnyer?

tgok2 pacik tu la bakal bapak mentua kamoo..

haha~

didiyana said...

hahahaha..
kaw perli aku ye...
kuang asam..
tp bgs gak kaw bg nasihat kat ak aritu..
klu x ak pon kene dgn jpj ituh!!!
gle...
xoxo ainee cumi2!!!!

ENNA BANANA said...

haih!
mujur aku x tau sgt jalan ipoh 2..
so aku kena copy and save gambar lukisan kau dalam hp aku nie.
2 pun aku x tau bila la nak lalu jalan polo 2..
da lama kot x lalu situ..
hahahhaa..

edward!!!
nak huggie2!!!
ngeh3~

fezaL Mohd said...

hahahaa.
bagus betul u nih.

senang i nnt.
da lah i pakai helmet half tuh
haha.

benci JPJ epoh..
meyusahkan orang.. berapa kali
dah i lari drp JPJ haha

leadleedeea said...

comel map u...kiut jek..haha n still dendam lagi ke?

siggplus said...

JPJ ipoh dengan polis ipoh memang macam haram..
hari2 buat roadblock 2-3 org je..pastu tutup2 button 'saya anti rasuah'..
patot la ramai pas pencen kaya2..
perut pun buncit hari2 mkn duit haram

NIMI Co.♥ said...

to enyheartsdiamond : mane ade dendam..kalau u pon sure terkilan kalau duit RM300 terbang mcm tu je..

eee i da ade apek so tak mau kat anak dia

NIMI Co.♥ said...

to diey: ahahaha harus perli woo...wei diey kalau aku kene saman leh mintak tolong bapak ko tak??

NIMI Co.♥ said...

to enna: haaa jgn lupe copy n simpan supaye ko tak kene tahan ngan pakcik bodoh tu

mane leh plok die.aku je leh!

NIMI Co.♥ said...

to fezal: ye ke??kat mane lagi dieowang wat roadblock..benci r dieorang tu fezal..melesapkan duit orang je

NIMI Co.♥ said...

to leadleedea : chumel??ahahhaha cakap je r mmg takde bakat seni..ahahhaha!!

bukan dendam larr yunk..bengang sebab duit lebuh mcm tu je kan..sayang duit woooo!!

NIMI Co.♥ said...

to siggplus: tau takpe..tu r dat day pon 2-3 orang je wat roadblock..alah duit haram bia r jumpe kat akhirat..
bongok!!benci nak mati tau JPJ ngan POLIS ipoh ni..tak bertimbang rasa langsung..ye r dieorang kalau kena saman leh hapuskan kita ni orang biasa kanak2 riang takda maknanya dapat hapuskan..btw, u pon dak ipo erk??

Fadhlinasir Nama Diberi said...

oit2..
pisang emas dibawa belayar..
=)

siggplus said...

ha nmpk sgt nk mkn suap..
lagipun cara tnya pn mcm cr slh je supaya dia boleh tap duit kau..

yup budak ipoh..dari kecik sampai tua duduk ipoh saja..

paraxixth said...

sungguh cantek hasil karya anda.suka benar nampak nya.JPJ mmg mcam tu.tambah yang perut boroi.yang kachak pun ade.tapi nak jadi boroi. damn!

emo lebih aku nie;pehal!

NIMI Co.♥ said...

to fadh : ape yg u mepek ni fadh??

NIMI Co.♥ said...

to siggplus : kejam giler kan??xnmpk ke muka i yang tak berkemampuan ni??sedey bangat!!today nak gi pejabat dieorang tuw aktu lunch..haishh!!u tade ke kawan keje JPj leh tolong i??hehehheh

wauu smpai tua erkk..agaknya i kena panggil atok r erkk..

NIMI Co.♥ said...

to paraxixth : cantikkah perli??ahahahha!!

ahahahahah takpe emo telebey untuk warga ipoh..hehehe

paraxixth said...

ampang juga eh? sama la kita.ke NAiNa-an anda terserlah.

hahaha.dekat situ selalu ade road block juga.haha

siggplus said...

mn la aku ada kawan kat jpj..kwn2 aku suma blum keje lg..heh

haha kurg aja pggl aku atok..aku muda lg kot

NR said...

hahaha.
bagus tul siap buat map lagi.

ni i nak bagi tahu kat jpj tu ni.
:P

NIMI Co.♥ said...

to paraxixth : wei i tak lepak naina r..i baisak lepak kopitiam..ahahahahah!!kantoi!!silap teka..sah sah u yg muka keNAINAan nie

ha a kat ampang pon ade roadblock tp tu bukan roadblock JPJ kan??tu roadblock olis xsilap i

NIMI Co.♥ said...

to atok siggplus : alah umur u bape??macam da 84 je..igtkan ade kawan kat JPj tu leh tlg i hapuskan saman tu..

alah nak panggil u atok gaks sbb nyanyuk tak tau tandas kat ner..

NIMI Co.♥ said...

to NR : hehehehhe..harus tolong sahabat2 yg lain sbb deme tu perut buncit tau saman orang je..takde timbang rasa!!

nak gi tau JPJ..hehe!!silakan cik NR..ur father JPJ ke yunk?

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...