Friday, April 10, 2009

satu hari nanti aku pasti bisa bikin kamu BAHAGIA!!


mempersembahkan vino dan fahrani

arghh!!!citer ni ending sedih..saya tak ske!!tapi saya ske filem ni..(ape ni ainee!!skejap ske skejap tak!!cam dowhh ko tau!)sangat chicky, nakal and so sweet too!!baru smpt tgk sampai habeshh..tu pon curi2 tgk kat youtube waktu kerja..ahahhaha!!nakal sggh ya ini ainee!!BABAB PONGGONG KUAT2!!kowang tgk r tau kat youtube..die ade smpai 12 scene..menitik r air mata wa cakap lu!!ahahahhaha...saya tak leh nangis sbb harus r cover..opis kot!!hehe..

okies mari ke sinopsis yg ainee rangka sendiri..citer ni cam nak citer jangan amik mudah r pasal kawin..jgn pikir kawin tu juz kawin je..kawin ni bukan just tuk HALAL tapi si mr.hubby harus kasi makan sama ms.wiffy..then kalau ade anak harus kasi anak makan..enggak bisa kasi die kebuluran gitu deyhh(dahh ni apehal cakap indon ni!)..THEN, surely ade konflik gado semue kan kalau duit tak cukup..radit ngan jani ni mmg happening sgt..KAKI ENJOI r katakan..tapi 2 r nak wat camne kan radit nak tgk jani bahagia..arghh sedey!kowang tgk sendiri r!!*ainee masih dalam keadaan EMO sbb tgh dgr lagu tema filem ni..sayu!

tapi deme due ni saling melengkapi..owhh ya!!radit i2 si pria yaa manakala si jani i2 ceweknya..


saya ske spek radit dan jani..smart babe!!mcm sgt style bile dieowg pakai..

tau tak lagu tentang kita by peterpan tu lagu tema filem ni??beshh kan lagu tu??i loike!!saya terbayang kalau saya terpaksa berpisah ngan my mucukie or die tgglkan saya for a good reason, surely saya nangis r biler dgr lagu ni(ahahhaah!!yeah saya agak EMO kala ini..kehkehkeh!so muhammad amirul syafiq sila jangan tgglkan nuraini sbb die sayang anda bangat!!)giler babe!!4thn!!banyak sgt kenangan ngan die..all the sweet thing!!gado pon tak pernah lebey dari sejam..hehe!!yeah die yg slalu jadi air..kalau die jadi api pon die ttp akan jadi air...he's the BEST MAN EVER in my life..I LOVE U MUCUKIE!!sila abaikan ainee sbb die tgh merepek..


*pic dieorg dalam citer ni yg deme tampal kat dinding rumah usang dieorg!so sweet kan!

salah satu part dialog yang bisa bikin touching!!
radit: jani kamu bahagia hidup sama aku?
jani: aku bahagia!!
radit: kamu harus percaya jani!! satu hari nanti aku pasti bisa bikin kamu bahagia
jani: aku percaya

ape lagi kowang gi r tgk!!saya nak download filem ni nak kasi my apek..hehe!!

MyEm0.Comohsopopout: currently listening tentang kita by peterpan sebanyak 500x..ahahahahha!!

17 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

cite pe tu wehhh...merepek2 je cite ko ni...hahaha...aku pon cm nk tgk..best sgt ke...

NIMI♥ Co. said...

to wanie: wei beshh r!!ku sepak kang..sumpah beshh weii..ending die sedey sgt!!kalau tak beshh takde r gue post kasi heboh satu kampung..lol punyer wanie!

zra_xoxo_venom said...

xpenah dgr pom syg??
huuhuh..
klakar la u neh..
glew tragis n soo shuwit..
uhuhuhuh
:D

fezaL Mohd said...

jiwang nimi jiwang haks. ;p

NIMI♥ Co. said...

to zra: mmg r tak pernah dgr..die ade kat indon je film nie..heheheh!!
beshh zra..kalau tak caye, gi r layan..klik youtube then taip radit dan jani..sure u menitik air mata babe..baik sediakan tisu!!

to fezal: alah u ni tak tgk..kalau u tgk sure u sokong i cakap cedey ni sadis..owhh aini sedey lagi..heheheh..woit NIMI tu gabungan my name n my mr.B r..my company name..

DangoBunny said...

ehhhh, ape nama hero cite ni yew?
suke taw kt dia!
ade belakon cite 30 hari mencari cinta, yg jadi lelaki gay tue, hehehe...

pasti, akan gue nonton cerita ini!
makaseh ye utk review nya(hahahaha)

zra_xoxo_venom said...

ainee syg!
da tgk..
sdey glew babeng!
romantik nk mampost!
syiok glewwwwwwwwwwwwwwwwww...
uhuhuhuh..
ending sdey..
uwaaaaa
:(

zra_xoxo_venom said...

die ske ckp, aku syg kamu BODOH.
hahahah.
lyke me la si jami uh..
tp die super2 damn damn hawt pwetty babe!
:DDDDDDDDDD
love it!

NIMI♥ Co. said...

to dangobunny: mmg beshh bangat!!tapi mak sure u sediakan tisu k sbb ending die sedey sgt!!

to zra cayang: i told u dear mmg beshh giler..tak wugi kan ikut cakap i..hehehehhe!!!nni ade citer beshh lagi i kasi gegar satu blog lagi k!!heheheh..i da kasi download nak kasi sama apek..heheheh!!so u nangis tak tgk citer tue??ade ajak gemok nonton skali tak??hehehehe//deme nakal kan yunk!!

zra_xoxo_venom said...

aah..dorg nakal glew..
ske curek!
huhu..
fun glew..
shuwit nk mampost!
romantik abeh!
sdey..nk nages ajew..
uwaa....sob...sob..:(

NIMI♥ Co. said...

to zra: gedik lebey laks si zra ni..sepak kang!!jk!jk!jk!

inn said...

best ke..sangat ingin mengetahui

Ejump said...

besh cite ni..seyesly...
bagi yang jiwa die dlm hati ade taman la...

tpi..
hero die x kacak..
ahahaha(gelak jaat)...
uhurk3~~
sry3...ehehe...

NIMI♥ Co. said...

to inn: serius beshh nak mampos...zra pon da tgk da...hehhehe..sedey inn!!sure menangis r..haaa tgk ejam pon ckp beshh..

to ejam: wah wah bukan ade taman je..pari2 pon kene ade tau baru complete taman tue..muahahha!!woi hero die hensem k..maybe die buat rmbt cam2 kot tu yg jadi tak hensem padahal die sgt hensem..

inn said...

haha:D ok2..inn faham.tetapi tetap tak nk download.sb inn malas nk deal ngan virus+ulat+spyware dan macam2 lagi..hehe

NIMI♥ Co. said...

to inn: tak yah downloadd larr sayang..juz tgk trs from youtube

syiera said...

cite nie telah meng-COPYCATZZ dari kisah sebenar sid(sex pistol) and nancy...haha
kisah sid and nancy nie pon ade film..
gi la nenok!!!
tajok:LOVE KILL

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...