Monday, April 20, 2009

GEO contact lens murahh woo hooo



yeah!!akhirnya tercapai gaks hajat nak menjual contact lens kat internet nie..skang ni semua senang kan!!and here i am berjaya merealisasikan salah satu impian saya..mari!mari!jom usha my blogshop yang baru je establish hari ni..name die NIMIlens which means NIMI tu gabungan name my ayam ngan saya si pasangan ayam tu and LENS tu short form for contact lens!!klik sini tuk pergi NIMIlens..



nak tau tak harge die brape??
MINIMUM=RM30
MAXIMUM=RM44


mari sama-sama jerit WOO HOO..

and kat sini nak minx tolong kalau ade ape2 cadangan ke kan camne nak improve kasi lagi menarik and user-friendly jangan segan-segan email kat nimicompany@yahoo.com tau!!!mane tau dapat hadiah free ke..heheheh..kritikan pon dialu-alukan..saya sangat optimistik dan saya rasa kritikan tu biar larr kritikan yang membina..maksud saya di sini bagi cadangan untuk memperbaiki kelemahan saya tu..dan JANGAN LUPA SUPPORT YA!!

mari ramai-ramai satu kampung memalsukan diri dengan memakai mata palsu..saya kena bagitau opah saya ni sebab mata die da bertukar jadi kelabu(makin rabun) jadi kalau nak jadi HOWT OPAH harus pakai cosplay punyer contact lens untuk berhibur bersama atuk di tgh malam..(ehh opah bukan da monopaus ke??WOO HOO!!)

di sini saya sertakan gambar -gambar saya memakai contact lens..alah kasi r chance saya promote diri sendiri..ahahhahaha



MyEm0.Comohsopopout: WOO HOO tu salah satu kata lain bagi *tutt dalam game THE SIMS..yeah!!daku addict ngan game tu skrang..sape pernah main the sims tu sure tau kan ape WOO HOO tu..

17 comments:

cikyuyu said...

aineee ku sygg.

mahu gak beli contct lens ini,
hahah :D
hijau punye okeh.
leh kew??

NIMI Co.♥ said...

bley jer...tapi yg mane satu??yuyu email ainee larr erkk..

inn said...

hehe:P

bgs2

NIMI Co.♥ said...

to inn: ape yg bagusnyer yunk..hehe

sasha* said...

bagusla aini ni buat mcm2 bisnes

feezs said...

hehe:)
klu berdegree xde ke?
ker smua yg xda degree ni;P

Fadhlinasir Nama Diberi said...

woo hoo..
guguverigud...
nk bli gak.
bg awek..
=)

NIMI Co.♥ said...

to k.shasha: mane ade r kak!!ainee mmg minat sgt ngan business..kalau leh nak ade yg bebetol exist kat luar tapi takde modal..huhuhuhuhu!!

to k.feezs: ade degree..cer tgk kat www.nimilens.blogspot.com...ainee ade list out degree2 yg ade kat sidebar

to fadh: wahh baik sggh bf ni nak kasi awek..kasi kat saya jugaks leh tak??hehehhehe

sasha* said...

oklah tu.akak pun nk buat bisnes tp tak tau bisnes apa pastu dhla takde talent haha

NIMI Co.♥ said...

to k.shasha: business baju r..kan ke abg kaza budak band..sure manyak contact

fezaL Mohd said...

kawan ku anda dah kaya bila nak bajer nih.

teman dr epoh haks.

NIMI Co.♥ said...

to fezal: i tau r u dari ipoh...ahahhahaha!!lol!!tapi smpai skang tak tau u skul mane??hampeh!

chopp!!biler mase i kaye laks ni??ape u mepek ni??da r tmpt i keje skang da nak melingkup ujung bulan ni..kaye lagi!tlg saya cari kerja

sue-mai.al-musadda said...

pernah addicted dgn the sims jugak..yeah2..i know what is woo hoo..haha

NIMI Co.♥ said...

to sue: skang i da tak addict da..baru je main bape hari..giler bz kot takde mase nak main

Natasha Rahman said...

woo hooo!
ohhh gatal eyh.
hahaha

NIMI Co.♥ said...

to tasha: hei mane ade..awak r gatal..hehehhehe

Ejump said...

minat gambar yang 1st tu...u nampak cantik... hurmmm...

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...