Monday, March 9, 2009

.badak berendam babab ponggong lembu.

sape tag??

zra si badak

Senaraikan:
.3 lagu yang wajib ada dalam playlist.
.3 barang yang wajib bawa bersama.
. 3 tempat yang dekat di hati.
. 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster, dan Myspace)
. 3 blog yang mahu di-tag

+ 3 lagu yang wajib ada dalam playlist(ade ke lagu wajib??cam takde je!!ahahhaha)
-lagu2 britney(ehh tak kire erkk??)
-jason mraz-lucky
-mocca-i remember
-sekali ini saja-marcell

+ 3 barang yang wajib bawa bersama.
-pendrive
-pen dan buku
-eyeliner

+ 3 tempat yang dekat di hati.
-rumahku
-sekolahku
-IPOH!!

+ 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster, dan Myspace)
-shopping blog
-blog2 makhluk2 asing, badut mgs, mc n cosmo
-era fm(dari kul 8-10pagi tuk dgr din beramboi bengong punyer lawak), fly fm(afta10pagi)

+ 3 blog yang mahu di-tag

4 comments:

zra_xoxo_venom said...

hahhah! tajoknyerrrr lawak! syg u yunk!
nk letak i???
letak jewla...
syg u lbey laaa...
hihihih
:D

NIMI♥ Co. said...

ahahhaha..tenkiu!tenkiu!ehehhehe...
da mmg badak ske berendam..
tapi u badak yg tak ske i kan??

zra_xoxo_venom said...

apew plak xske u???
"sepak kang" bak kate u!hahahhaah
:DDDDDDDD

NIMI♥ Co. said...

ehh silap taip bukan i tapi air..ahhahahahah

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...