Monday, March 9, 2009

.pedicure+FOS=PEDIFOS.


tercapai gaks hasrat nak memanjekan kaki AHAD tu, smbil ditemani apek..saya telah melunaskan hajat nk wat pedicure..sekian lame kaki ni tak dibelai..ahahhahha!!n i choose BLACK as my nail color..HITAM i2 cantik kan??no worries, i kan dalam kelukaan skang so leh larr warne..hehe!!amik kesempatan..


dan saya nak kasi tau kat kowang semue ni FOS ade PROMOTION kot..cepat!cepat!gi kat FOS berdekatan..tak nak kasi tau PROMO ape..kalau nk kowang kene gi sendiri..mmg bERBALOI!!
saya ngan apek da borong sakan da kat sane..kowang biler lg??

17 comments:

memey said...

.fos de sale?
.ni yg x sbr ni.

NIMI♥ Co. said...

yeah!yeah!segera larr pegi...bukan sale r actually..promotion..nk tukar..ahahahha

zra_xoxo_venom said...

kami akan pergi nntttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeahhhhhh
:DDDDDDDDDDD

NIMI♥ Co. said...

jgn luper belikan tuk i sa2 k!!

Qissie said...

alaa i nak pegi jugak.hee

zaza. said...

hitam?
Sumpahh smart!!!
i mau jugak!
:p
ok ok.
akan segera dipegi ke FOS nanti.
npknya dengan pntas lahh i yg baru smpi bilik ni kuar balik ptg kangg. heee.

NIMI♥ Co. said...

to qis: pergi r..cepat!cepat!cepat!hopefully kowang tak amik baju yg sama cam i r..ahhahahaha!!FOS kene lantik i jadi duta ni

to zaza: yeah!yeah!love it!!u pon jom r kaler..heheheh...amboi!amboi!amboi!laju je kalau bab shopping erk yunk

LuLu said...

pergh kuku awak wane itam? cool :D

inn said...

xsolat ke?

NIMI♥ Co. said...

to lulu: alang2 wat pedicure suruh die kaler...kehkehkeh

to inn: hei INN, kan aini luke..da terang2 tulis kat post...hehehehe!!ape lagi amik kesempatan r..later kasi cuci r kang tak leh mandi hadas r sayang..

Ejump said...

itam i2 elegance...

btw, where ur leg pic dear?..
hurmm...

fezaL Mohd said...

sale FOS biar betui hahaha.
menarik.

NIMI♥ Co. said...

to ejam: alah maleh r nk tangkap gmbr kaki...ahhahahah!!!nnti i snap..hp pon tak canggih..camera laks takde be3..cedey!cedey!

to fezal: serius!!u org IPO kan gi cepat kat ipoh parade...die bukan sale..die promo r...die takde less okies..gi cepat!!i promoter kat sane..hehehhehe!!kidding je!

luna abdullah said...

eh..luna dah link kamu lah :)

NIMI♥ Co. said...

mane lame mengilang luna??

Natasha Rahman said...

fos?
buy 1 free 1 eyh.
i selalu pergi fos.
dia punya baju tido comel comel.
luv it ;)

NIMI♥ Co. said...

alah u ni jgn r bocor rasie kat sini...i saje suwuh deme jgn berat ponggong gi tgk sendiri..
eee natasha ni..

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...