Wednesday, March 18, 2009

.semue org sila derma organ dan anggota badan kerana saya sedang NAZAK!.


yes!!!saya telah dicederakan dengan kejam..anggota2 dan organ2 saya telah dikorek dan dipotong dengan kejam tanpa ada belas kasihan

1. sue telah mengambil mata kanan saya

Langkah-langkah menyempurnakan tag:
1) Go to your photos folder in your computer.
2) Go to the 6th folder of photos.
3) Go to the 6th picture in that folder
4) Put the picture on your blog and description of it.
5) Invite six friends to join the challenge.
6) Link them in your blog and let them know they have been challenge.


ungakapan cicidis: sowi pic agak gelap..

.bawak adik2ku ke FUNFAIR.
.baju pink u2 namener ainee manakala baju oren i2 namenyer ifa.
.mendepakan tangan i2 satu senaman yg bagus sbelum menaiki bende2 extreme utk make sure ketiak licin tanpa sehelai bulu ketika mengangkatnyer dgn bangga smbil menjerit ketakutan.

mari kawan2ku yg ku sayangi sila dera diri sendiri
1)zaza
2)ama burung
3)qissy
4)nuna
5)fezal
6)cik yana

2. fynna telah mencungkil mata kiriku(arghh aku buta!)

List 10 of your favorite LOVE songs and tell me the reason u like it..Heartbreak love songs can also counts.

WARNING!!!!!!!!!! LOVE SONG,OKAY..

p/s: and count it backwards like 10,9,8...because I think it's fun to read that way.

10)tegar by ROSSA
-paling ske tang chorus..perghh!!sbb igt kat ayam r mesti!!
-gapai semue jemariku, rangkul aku dlm bahagiamu..ku ingin slalu berdua selamenyer..jika ku buka mata ini, ku ingin slalu ade dirimu..

9)The Best Things In the World by MOCCA
-arghh mmg i ske sgt ngan mocca..lagu die semue beshh..
-i got the best things in the world coz i got u in my heart honey bunny mucuk ayam!

8)Love Story by Taylor Swift
-ske sgt lagu ni..hehehhe..dulu cam susah sgt tang nak nyanyi my daddy blabblabla tu skang da pro..
-u everything & i begging u plz dont go..u be the prince n i'll be the princess..bby just say YES!

7)No Air by Jordan Sparks feat Chris Brown
-btol!btol!btol!ske sgt meaning die..they write it very well..saya memerlukan ayam mcm saya memerlukan UDARA..isn't dat meaningfull??

6)yakinlah aku akan menjemputmu-kangen band
-tah i juz love it although die sgt slow..
-i admit org INDONESIA mmg sangat pandai buat lagu cinta..dieowg punye lirik beshh..hehe!!dats y i minat MOCCA!!

5)selalu mengalah by seventeen
-ske lagu ni sbb lagu ni kalau saya dgr sure teringat kat ayam sbb mmg die slalu mengalah..cian my ayam kan..i try to ckp sorry but tak tau nape susah sgt perkataan tu nk kluar but i do love u rite hoeny bunny..lagu tu really suit u mucuk!!

4)I remember by MOCCA
-owhh this checky song make me remember my darl ayam..hehe!!
-n i pernah tujukan dis song dkt die pon dekat my last entry

3)tanpa by sixth sense
-mmg beshh shangat..semuenyer tanpa dan tanpa pastu tampar diri sendiri..

2)fall for you-secondhand serenade
-arghh lagu ni beshh shangat shangat..
-leh nyanyi ngan penuh prasaan..hehehehe..ayam dulu slalu nyanyi wak2 lagu ni meletop letop kat radio..hehe!!

1)menanti sebuah jawapan-padi
y??sbb ni lah lagu first kiterowg dengar bersama..n the movie is the first movie we watched together..yeah!!its OUR SONG!!and i even make a mug written the song..lagu tu mmg bermakna giler bg kiterowg..hehehehhe!!jiwang kamu sehh ainee

nak tau korang punyer lagu cinta gaks
1)acil
2)aira
3)lulu
4)wanie
5)gemok
6)anis
7)hanis zalikha
8)nana
9)zra si mok mok
10)cik kumin

yes!!saya masih boleh lagi menjawap tag although mata2 saya telah dikorek dengan kejam

3. k.shasha cabut hidung saya then letak hidung badut kat saya

Apa yang kamu lakukan sekitar jam 10.17 semalam?
♥ ni pagi ke petang k.sha??kalau pagi, aini tgh keje..kalau malam, ajar adik matematik

Selain itu, apa yang kamu lakukan sekarang?
♥ mendengar muzik yang dialunkan oleh perut tanda lapar

Adakah kamu akan bangun 7.00 pagi esok?
♥7pagi tak!!7.30 pagi yes!!

Orang paling kelakar pernah jumpa?
♥ din beramboi..ehh pernah jumpe ke??n my ayam!!

Takut untuk membesar?
♥ tak!!tapi takut tua...kang jadi hodoh camne..

Matapelajaran yang teruk di sekolah?
♥ add math.

Kalau anda minum 14 mug bir, apa yang akan terjadi?
♥ okie soalan ini harus diharamkan bagi pembuat tag ISLAM..hehe

Tidur dengan pintu terbuka atau tertutup?
♥ tertutup

Bila kali terakhir kamu buat perkara yang kamu rasa salah?
♥ kencing dlm sluar waktu berumur 1hari

Apa yang sedang kamu pakai sekarang?
♥ baju bewarna hijau ngan sweater warne hitam serta memakai suar jeans biru lusuh n berkaki ayam

What are you listening to right now?
♥ thinking of you-kate perry

What’s your favorite number?
♥ 28

How is the weather right now?
♥ panas mentari terik almaklum skang pukul 11.19pm

Who was the last person you talked to on the phone?
♥ my b last nite.

Merokok?
♥ a big NO!!

Eye color?
♥ yg asli dark brown..tapi kengkadang die leh tukar warne gaks..hehehe..hijau, ungu!!

Bulan kesukaan?
♥ august

Apakah movie terbaru yang kamu tonton?
♥ dragon ball evolution

Hari kesukaan?
♥ setiap 28th tiap2 bulan sbb i2 enivesari saya dan ayam n we celebrate it every month

Jika kamu boleh cakap sesuatu pada seseorang, apa yang kamu akan cakap?
♥ gi mampos kat ko!ahaaahha

Pelukan atau ciuman?
♥ pelukan

Berkawan lagi dengan rakan-rakan di sekolah lama?
♥ mesti..they are my soul..n saya sgt menghargai FRIENDSHIP!!

Left-handed atau right-handed?
♥ right-handed.

Mahu tidur dengan berapa bantal?
♥ satu je..nak banyak teddy bear!!

Tidur dengan seseorang atau bersendirian?
♥ mesti r sowang

Apa yang kejutkan kamu pagi tadi?
♥ diri sendiri

Boleh teruskan hidup dengan tidak merokok?
♥ MESTIlah!!

Pernah kawan baik kamu buat onar di belakang kamu?
♥ tah!!xmau tau!!

Memilih untuk memberi nombor telefon?
♥ nope!!

Mana lebih suka: McDonald’s atau Burger King?
♥ Mcd tapi skang da boikot so saya beralih ke NICE bege

Mahu pergi ke Greece atau Hawaii?
♥ Hawaii..nak gi antartikalah

Hari jadi yang menarik tahun ini?
♥ tak menarik pon!

mari lihat aktiviti org lain laks
1.nadia
2.natasha rahman
3. pia
4.eyka hamasuba
5.memey

4. nana ngan inn masing2 telah menutup lubang pusat saya..

The rules:
Link to your tagger and post these rules.
List 8 random facts about yourself and
tag 5 people.

1. gemar mencollect tabung
2. ske gigit bibir sendiri

3. ske menunjukkan kasih sayang kat ayam dgn care mencederakan dia

4. pentingkan PERSAHABATAN..kalau leh semue org saya nk kawan

5. xsuke main SMS..

6. ske acting jadi retarded even kat public
7. cepat buhsan ngan fesyen rmbt
8. teringin nk tutup rmbt ni n jadi muslimah sejati one day!!


mari2 makcik2 dan pakcik2 sila buat ini random punyer soalan..jangan malu!!jangan segan!!FREE juga
1.baybeelaydee
2.ejam
3.farhanah zulkefli
4.cik epal
5.mimi

5. inn si kejam mmg ske operate saya..kali ni die curi ginjal kanan saya..
Myself
First name : Nuraini
Name you wish you had : tah xterpikir pon..i love my AINEE name..hehe!!
What do people normally your name as : buat para kawan yg agak rapat will tukar my name elok2 dari aini gi eni..then my makuda laks panggei i nini..then wo ai nee..haishh memcm deme ni
Birthday : 02 Februari
Birthhplace : Klinik Bhajan, Ipoh
Time of birth : 3 pagi something
Single or taken : Taken by Muhammad Amirul Syafiq
Zodiac sign : Aquarius

My Appearance
How tall are you : 152cm(betape pendeknyer daku)
Wish you were taller : NOPE
Eye color : dark brown
Current hair color : Red now da luntur jadi brown i guess..nak kaler hitam!!
Short or long hair : short for now
Ever dye your hair a bizarre color : yeah yeah...PURPLE n RED
Last time you did something dramatic with your hair : meaning??adakah dr segi penukaran rmbt?oh YES!tgk jer pic2 ni..



Glasses or contacts :
or (mane kowang lg prefer saya pakai?)me=contacts
Paint your nail : yes..and its BLACK
Shy or outgoing : outgoing
Sexy or cute : nehh!!roxx
Serius or fun : fun
A turn on : kalau org nk blanje
A turn off : frenz who forgot their olf frenz


This or That
Flowers or chocolates : flowers
Rap or rock : rock
Relationship or one night stand :relationship larr mesti
School or work : work..leh dpt duit!!hehe
Love or money : money..money can buy LOVE
Movie or music : music
Country or city : country coz tenang tapi make sure country yg complete k!
Sunny or rainy days : sunny
Friends or family : can i take it both??okies famili first but friend first..idk

Have u ever
Lied : of course YES
Stole something : probably took something then it will be YES
Smoked : definitely a BIG NO NO for me..even bau pon da selseme..
Hurt someone close to you : my MUM..sian ibu..
Broke someone's heart : my ayam slalu keciwe
Wonder what was wrong with you : yes because i slalu ckp lepas...nak ikut jejak amboi!amboi!amboi!kah??
Wish you were prince or princess : princess larr mesti..with a lot of PINK stuff
Like someone who was taken : NOPE
Shaved you head : semue org suwuh tp cam xrele je
Used chopstick : xreti..someone please ajar!!
Sang in the mirror to yourself : ahahhaha!!wak2 kecik..siap letak kipas as the microphone lg..

Favourites
Flower : pink rose
Candy : nano nano
Song : meaningfull lyrics
Color : pink ngan hijau..PERFECT!!
Movie : ENCHANTED..saya mmg ske citer DREAM2 ni..
Singer : britney spears
Junk food : harus berperisa TOMATO
Website : fashion n cooking..memang minat gilos
Location : SPA
Animal : hamster n kitten
Ever cried over someone : mesti larrr
Is there anything you wish you could change about yourself : ade!ade!nak jd org yg pandai cover kalau nk cakap n mengutarakan pendapat coz dun wan to hurt people's feeling althought KENYATAAN..
Do you think you're attractive : absolutely NO!!
If you had to choose a fairy tale as your life what would you choose : CINDERELLA(ske tgk citer ni ulang kali)
Do you play any sports : dulu kat skolah main lompat tggi, lompat jauh, bowling skang ni apa pon tak main da..dats y gemok

enough bout me, what is yours?
1.iz
2.apiq
3.ziera
4.inn
5.mimi hafizah
6.balqis


6. akhirnya mereka mengakhiri kekejaman ini dengan jantungku diambil oleh balqis n amynatics
(now mmg da takleh wat tag r sbb da takde jantung..mane leh idup!!)
Rules: Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Oriteee then...

1. What is your name :
Nuraini

2. A four Letter Word :
Nama

3. A boy's Name :
Numirul

4. A girl's Name :
Nana

5. An occupation :

Nurse

6. A color :
Nude Blue

7. Something you'll wear :
Nangka costume

8. A type of food :
Nasi Lemak Ayam Kampung

9. Something found in the bathroom :
Nanny's Comb

10. A place :
Nigeria

11. A reason for being late :
Nenek saya beranak

12. Something you'd shout :
NAH!!

13. A movie title :
National Treasure

14. Something you drink :
Nata De Coco

15. A musical group :
Nsync(leh ke?)


16. An animal :
Naga

17. A street name :
N Street

18. A type of car :
Nissan Serena

19. The title of a song :
Nananana by Akon

saya nak peningkan otak awak2 gaks!!
1.sue
2.k.shasha
3.fynna

6 comments:

Qissie said...

ohh nanti i buat ye :D banyak tuu u kena wat.haha

NIMI♥ Co. said...

tau takpe...banyak giler kan..i ni mmg kene dera tau...nasib baik semue da settle..tak larat!!

zra_xoxo_venom said...

byknye! omg! glew tabik! rajin glew mynah neh! geram!
lebyuuu! mwahhhhxxx..i bz la syg..
:D

NIMI♥ Co. said...

bukan rajin..
kene tocer..harus r buat sayang!!

luna abdullah said...

tu yg susahnyer.tak semua orang bleh trime teguran.haihhh...

Ejump said...

mak aish..banyaknye u kene tag..
hurmm.......
ehehe...

nway nanti ejam buat tag tu ek..
^^

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...