Saturday, March 28, 2009

.3tahun 7bulan sama dengan 43bulan.


.HEPI 3TAHUN 7BULAN MY MUCUKIE.

prasan tak wish tu kaler warne warni?tu sbbnyer our LOVE RELATIONSHIP penuh ngan kaler mcm pelangi..hehe!!ade suka ngan suka serta suka takde duka..rasa nak hug u ketat2..2 r tapi ade sa2 pasangan ni cube cam nk pecah blhkan kiter n kawan2 kiter kan mucukie?hei kami berdua UNITE r no rahsie2 so jgn harap nk pecah belahkan kami.*smbil tgh bygkan hold tangan apek..lagi bape bulan je we will make it until our 4th year..meh i dedicated u satu song ni..beshh!!everytime i closed my eyes by babyface..ske sgt lagu ni!!

Boy it's been a long, long time comin,
But I, I know that it's been worth the wait

It feels like springtime in winter

It feels like Christmas in June

It feels like heaven has opened up it's gates for me and you


Every time I close my eyes I thank the lord that I've got you
And you've got me too

And every time I think of it
I pinch myself cuz
I don't believe it's true

That someone like you loves me too


Boy, I think that you're truly somethin,
And you're, you're every bit of a dream come true

With you babe, it never rains

And it's no wonder
The sun always shines when I'm near you

It's just blessing that I have found somebody like you


and u ske tak pil antibiotik yg i bagi u tue??penat tu wat resipi sendiri tuk dimasukkan dalam pil tue..280pils..blerghh!!tapi igt tau peraturannyer amik jgn lebih dari 1..later overdose laks sape susah..Dr.Aini gaks(arghh!!gelaran yg nak sgt sandang wak2 darjah 1 until form 5, dah r tu ainee igt awk tak layak!)..haaa kowang2 semue sape nk wat kasi bf kowang pon leh gaks(dapat ilham ni dari korean film) ..u all sure blur kan??takpe2 akan saya terangkan di post akan datang..

AKTIVITI pada hari 43 nie!!
1.saling bertukar hadiah

2.tgk wayang citer 12rounds...

-beshh woo...kowang tgk r..cam tak sangke everything yg die buat tu sbb ade sbb..


3.makan kat kopitiam

4.beli GEGEL n BOBOI
-ape nie??owhh mereka ni pasangan kura2..chumel sgt!!so beli r..hehe!!dulu ade bela tapi adik saya si iqa n ifa tu leh laks terlepaskan kura2 saya tue..beli kat JAYA JUSCO..ske sgt!!hehe..beli kapel..sekor boy sekor girl..and u jgn lupe tau ayam, i teringin sgt hamster dengan kandang berwarna merah jambu(owhh inn!!kamu juga suka kan??ngaku je r!!)

owhh ini boboi


ini pulak gegel


boboi ngan gegel tgh beshh mandi manda


owhh boboi ngan gegel nk dating rupenyer..chumel bangat!!

haaa kalau kowang nk tau mana satu boi mane sa2 gel kowang pegang belah blakang badan die yang lembik tu..kalau lekuk ke bawah then its a gal..mcm tu rpetua yang diberi oleh penjual kura2 nie..

owhh ya!!wak2 earth hour tu kami berada di JAYA JUSCO..ade r padam lampu skit tapi saya nak lebih..nape restoran2 takde pon wat promosi candlelight dinner ke kan untuk 1jam..sure beshh!!baru r EARTH HOUR..neway sesape yg da wat, at least kiter da contribute something..u all ROXX dude!!

22 comments:

zra_xoxo_venom said...

eppy enabeseri to both of u!!
omg! kure2! chumel glewwwww..
uhhuuhuh
:D

zra_xoxo_venom said...

nk g tgk la 12 hours uh..
uhhuhuuh..
da support earth hour da..
yeay!!!

zra_xoxo_venom said...

kamu sguh chantek..n lovely in pink!
chumellllnyerrrr
:D

Qis said...

apa nama kura2 u ni?hehe org earth hour dia gi beli kura2 di jj.hehe comel u ni babe

fezaL Mohd said...

!!everytime i closed my eyes by babyface suka juga

hahaha sweet doe.
jalan cerita ko nih..

;p

Nabilah Anafi said...

jaga ayam kau tu ealok.
kawin jgn lupe post kad kawin kay!

NIMI♥ Co. said...

to zra: amboi u giler kuasa erkk smpai 3..heheheh..tenkiu sbb wish my cayang yg bz bangat ni..tgk r!!beshh woo..rupenyer die pasal game..cehh huduh je pic tu i rasa..

to qis: haaa u wat ape smalam??heheheh..kalau turun JJ sure terserempak ngan u kan..hehe

to fezal: 2 r beshh kan lagu tu..i pon ske gilaks wooo..

to bila: mesti r yunk..heheheh.kawin lmbt lagi r yunk!!u r kawin dulu..

Ejump said...

alala..
sweetnye die ngan hubby die..
opss!!~~
i mean ur bf..
hee~~


nway, kura2 tu umpama u n bf u nye relation ship la ye?..
hurmm...
moga2 berkekalan hingga ke anak...cucu...cicit..err ape lg...
hurmm...

then bile boboi dan gegel dah besar...lepaskan depa kat tasik..
ah~~
beshnye...
tpi maybe tyme tu Cik ainee dah berkahwin kot?..
x gitu?..
ngee~~



btw, betul kate cik Nabilah Hanafi kat atas nie...hee
"kawin jgn lupe post kad kawin kay!"

inn said...

akhirnya dapat juga..ohh nak deting ngan ainee juga..haha..ayam letak tepi dulu..hhe

Fadhlinasir Nama Diberi said...

wah!

da leh kawen dah ni..
=)

happy for both of u..
wwii~~

NIMI♥ Co. said...

to ejam: cehh asyik tersilap jer..
*Dush*dush kang br tau!!

ahhaha lawak r umpama relationship..bukan r!!saje2 beli r..nnti die da bertelur ainee kasi anak die kat ejump nak??heheh

cicit cocot r..
alah sure r tak luper nnti ainee post kat blog nie..ngee!!

to inn: mari2..QIS yang duduk IPOH pon tak jumper2 lagi..u yang duduk JB..pergh!!

to fadh: mane leh r!!baru 20..

sasha* said...

happy anniversary.aini ni bagusla.ingat sume date secara detail.
ms akak gi ipoh tu anniversary akak tunang 3 bulan.tunang akak beli cupcakes yg 80 sen dekat shell area tmpt gig tu la beli bg suprised kt akak haha.

Ejump said...

lerr..ade ke lawak..
org seyes nie..
hehehe...


memandai je u kura2 betelur..
kura2 besalin la..
hee~~
x caye tanye wonder pet~
ekekeke....


later klu dah post..
perghh~~
sure bribu dtg..
mesti grand an?..
hurmmm....

NIMI♥ Co. said...

to k.sha: ye ke??heheheh..sweetnyer!!aini pon slalu beli cuppies kat citu..hehhehe!!ha a erkk takde number ainee..lol!!okies nnti letak pic k..

to ejump: hei anda!!jgn nak mepek erkk kekure bertelur r..tak blaja sains r nie..hei gi skolah korek idung je kuat tau u nie..heheh

takde maknenyer grand..aini tak nak r wat ramai2 org..tak ske!!ainee kalau leh makin simple makin beshh..kalau leh nak kawan2 ngan sedare mare je..kalau nk ramai2 wat kat belah ayam..heheheh..blah aini nak kecik2 je..
*ceit!!ainee kecik lagi r!!ape smbg pasal ni!

nenna said...

wahhhhh...
hepy2....

acil aCyla said...

babe,give me ur email for ur blogspot. i dah make private da my blog ats sbb2 tertentu. hehehe.. so i nk invite certain2 readers jek. :)

acil aCyla said...

babe,give me ur email for ur blogspot. i dah make private da my blog ats sbb2 tertentu. hehehe.. so i nk invite certain2 readers jek. :)

NIMI♥ Co. said...

to nenna: mesti r!!hehehheeh

to acil:alamak!!asal wat private..okies!okies!nah ni email i..
nimicompany@yahoo.com

sasha* said...

aini,ipoh bosan bukan apa.byk benda yg tak expect jd.pastu akak penat giler.tak cukup tido.mmg trip kali ni tak brp best la.rumah lama tunang akak pn dulu kt ipoh.hehe

niesa said...

halah halah sweet je korang.

NIMI♥ Co. said...

to k.shasha: takpe leh trimer jer..
ipoh mmg buhsan pon kengkadang..2 sbb kalau aini manyak duit da lame da aini dating kat luar dari ipoh..hehehhe!!

to niesa: hei blogger baru...ngehh!!kawanku!!seniorku!!
tahniah da ade blog sendiri..

FARIE said...

haha!! i pn ader bela kura-kura..
tp now dh besar dh..

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...