Tuesday, February 10, 2009

.anugerah cemerlang part 1



1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag
blogger-emoticon.blogspot.comnape saya dpt anugerah ni?poyo giler..award ni saya dapat from QIS, INN, CIK YANA..hargai giler!

QISSY
ske sgt ngan name die mcm dalam SPA Q g2..mude dr saya..duduk IPOH tapi lahir kt JOHOR!

INN
baru berumur 7teen(OMG!!windunyer umur tu!)..blog die chumel shangat!

CIK YANA
ade banyak teddy bear..baru putus cinta tapi die sgt tabah!!u go girl!

blogger-emoticon.blogspot.com10 bukan auta tntg si ketua pari2blogger-emoticon.blogspot.com
-telah melangkau umur 19+1 baru2 ni on 02/02
-sangat ske mengajar budak kecik n gemar bermain dgn kanak2 yg chumel(lbh prefer yg kenal)
-addicted to easylistening music
-slalu letakkan aim dlm diri die n berusaha mencapainye
-xpernah kentut depan org
-im the type of forgive but never forget
-ske wane merah jambu n pink
-mempunyai cita2 nak jadi seorg JUTAWAN
-tidak pernah menjalankan pembedahan potong lemak
-sayang die punyer ayam, famili ngan kawan sangat2

10 penerima award
.taman si rama-rama.
.zra cik badak.
.julia hamasuba.
.acil acyla.
.natasha rahman.
.diana hamasuba.
.messy chicak.
.monster merah jambu.
.didiyana.
.eyka hamasuba.

7 comments:

CikYana(",) said...

thx deaR
u r so so sweet:)

NIMI♥ Co. said...

mane der cik yana..
cik yana kene trskan idup..
go go!!
laki i2 jahat..saya benci die

pink_butterfly said...

oohh,dapat award ya...

thanx bnyak nimi!

nak bagik ucapan, tapi pentas tak dsediakan la...

hik3...

Qissie said...

hahaha spa q ye.hee :D

NIMI♥ Co. said...

to cik rama2: ahahaha..pentas lagi..rama2 tak yah gune pentas..u taburkan serbuk2 warna warni je kat taman i ni da cukup bagus...ahahhah

to qis: ha a!!spa Q!!jeles jeles..nak kasi anak i name 2 r..ahahhaha

inn said...

owh..ish2.
lg sorang peminat pink a.k.a merah jambu..

arghh!!
xbleh diterima itu warna.

hehe..jgn marah..
bgs ape dapat award:)
pink lg..HAHA:D

NIMI♥ Co. said...

eleh inn tak leh trime pon die punye blog yg chumel tu pon ade kaler pink..ahhahahaha

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...