Tuesday, February 10, 2009

.semua tentang cinta.


damn!so sweet citer ni..korang tgk x??pukul 10mlm hari sabtu lepas..memandangkan HARI KEKASIH nak kunjung tibe tak lame je lagi so muncullah citer2 romantik camni kat TV..hehe!nnti nk cari r VCD die..character pompuan(Charlene Choi) tu chumel sgt..kiut giler!
blogger-emoticon.blogspot.com
the tajuk of this cerite kowang translate my topic tu jadi dlm BI, haa dapat r tajuk die..giler tragik citer ni..laki ni doktor then die slalu takde mase tuk isteri die tapi isteri die giler sabar..yg perangai kiut perempuan ni kan biler die ajak husband die makan then husband die cakap 'ESOK' die akan tulis dlm nota die bape kali doktor tu cakap esok..kalau doktor tu buat janji, die akan tulis janji doktor tue!sampai larr kali ke-108, husband die ajak gi makan then die gi hospital nak amik hubby die ni then tgk2 tak jadi laks sbb hubby die ade meeting so hubby die pon cancel r padahal die da smpai da kat spital tu..cian die!then hubby die cakap 'ESOK' so die cakap larr "ok!ni kali ke-108 u cakap esok" n die pon catat r..otw die nak balik tu, die xcident then koma lalu mati..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
patutnyer waktu wifey die koma tu, doktor tu kene nyanyi lagu THE TIMES-gadisku dalam komablogger-emoticon.blogspot.com

hehehehe!nak tau smbgan kowang gi tgk sendiri k!kalau smbg tak nmpk r kechumelan pompuan tu, kowang kene tengok..hehe!blogger-emoticon.blogspot.com

moral of this stori, takde laki yg perfect dalam dunie ni..semue laki ade keselfishan dieorg n privacy dieorg so perempaun jgnlah terlalu mengongkong..mengikut andy lau larr..mengikut saya laks, moral of the story is laki jgnlah terlalu bz sgt bekerja until tade mase untuk wifey smpai die mati baru nak nyesal!hahaha..laki mesti r sokong laki, pompuan surely r will sokong pompuan..hoihei!

5 comments:

zra_xoxo_venom said...

klakar la u neh syg!!
huhuhu!
;D

NIMI♥ Co. said...

hei nape i hit u kat YM u tak bls balik..u bz erkk??

Qissie said...

hee cm best je cite ni.tp ending gila bapak sedih.hee kelakar u cite.tehee.

NIMI♥ Co. said...

u tgk tak qis??

NIMI♥ Co. said...

ape yg klakarnyer..peliks r..i bace balik banyak kali tau cari mane klakarnyer..u ngan zra ni kot yg tersenget otak

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...