Thursday, February 5, 2009

.tag from si pelastik pari2.

Tag From si pelastik pari2, encik ejam

rules ; Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia. so memandai korang cari... lolz....


si pelastik pari2 bernama EJAM

1. ske melastik n skodeng pari2
2. suke melawat taman2, baik taman pari2 mahupon taman rama2
3. amat peramah
4. tak reti bawak kereta, die reti bawak moto je..
5. die ade myspace, friendster n facebook
6. putus harapan untuk hidup biler sazzy falak dah kawin
7. mempunyai 104 followers ketika ini
8. tak sombonk..ske tegor org
9. kalau leh semue blog kat dunie ni die nak follow..
10. seorang jejaka yg tidak merokok

5org mangsa
1. zaza
2. raja nadiah
3. Bila
4. sue-mai
5. zra badak

5 comments:

zra_xoxo_venom said...

aiyok!
hav been tagged!
;DDDDDDD

sue-mai.al-musadda said...

sudah siap la sis..

NIMI♥ Co. said...

wahh cepatnyer sue buat

lynntermizi said...

segan la nk gtaw aku ad blog, blog aku simple jewh, hehehe..=P

NIMI♥ Co. said...

ehh takde r blog ko penuh ngan quote cinta yg beshh..hehehhe

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...