Wednesday, February 4, 2009

.satu pokok bukit.


one of my feberet drama...ONE TREE HILL...watak paling saya ske brooke davis(baju merah)..sbb per?sbb die notty n berjaya..ahaks!kalau leh saya nak sgt die yang dengan lucas..tapi tak leh..now lucas da bercinta ngan sowang pompuan kaya..dulu lucas dengan peyton tapi peyton ni asyik jual mahal je wak2 lucas lamar die, now lucas da lamar org lain die bengang2 laks..dak pompuan tu walaupon kaya, die baik..smalam peyton hina2 die sampai die nangis..bukan die je nangis, saya pon nangis..jahat tol peyton skang..emosianal sggh ainee nie!!kowang tgk tak citer ni smalam kat 8TV?xsbr nk tggu mggu depan..nak tgk smbgan die..

10 comments:

Qissie said...

oh one tree hill.ekeke.dlu i tgk.skng tk tgk da.

aineecumi said...

alah asal tak tgk??beshh woo..makin beshh

zra_xoxo_venom said...

besh! besh!
glew ske..
ske tgk THE O.C..
lalalallalala..
;D

NIMI♥ Co. said...

THE O.C pon i ske..tapi takde lagi season baru..huhu!!windu OC..windu adam brody..ahhahaha

CikYana(",) said...

haah sis suka yg kotak kuning 2..comel giler..hahaha..

NIMI♥ Co. said...

lmbt giler nk upload minatang ni..ahhahaha!!
kotak kuning mane sis?

pari-pari said...

my peberetttttt jugakkk.hehee..
i love lucassss :0 sgt cute
tapi babe i ske peyton
heeee
:)
-molly

NIMI♥ Co. said...

owhh u ske peyton!arghh peyton da jahat skang..i ttp ske brooke..tade sape ke ske haley??ahahhaa

lucas hensem giler

riziaq said...

sgt ske one tree hill..
skang dah jau dr umah xpat nak tgk slalu..

cant wait to buy the dvds..

NIMI♥ Co. said...

alah cian..huh??nak beli dvd??giler ahh!!mahal kot

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...