Thursday, February 5, 2009

.nasi lemak ayam kampung.

makan ngan b yg mucuk afta bayar kereta..

LOCATION-dekat depan AMBANK
ayam: ehh baby,ni r yg ms zarlina cakap tmpt sedap tu kan?
itik: nak makan larr tu(smbil buat muka)
ayam: (sengih2)
itik: haaaa jom larrrr

then smbil berpegangan tangan jalan je gi restoran tu then order r menu peymes die nasi lemak ayam kampung tu..mmg terasa lemak2nyer..sedap!not bad!but agak mahal r..2person=RM18
ehh murah ke?tah!!murah r erkk..ayam order air teh ais(as usual) and i order apple juice..okie r erkk..kalau kowang tggai kat ipoh leh r try kat pekan dekat ngan AMBANK..pepandai r kowang cari..

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...