Friday, December 19, 2008

Sunway Sunway Ipoh

Haish!! Sekian lama baru nak campak post nie. Tak ada masa nak mencampaknya ke belog ni. Been bz sangat-sangat this week!!

Bila kiteowang pergi??
-171208 (RABU)-

Siapa pesertanya?
-Ainee Cumi2, Suddenly Sis, Si Garpu, Shaz & Onisohot

Tanpa banyak bercakap, biarlah pic menjadi jawapannya.
Yang pasti hari ini mmg beshh bangat walaupun aku terkena sunburn. Bukan di muka tapi di tangan dan badan. Huhu!!





Aktiviti : Me'reverse' kereta
Pemandu : Saza



Peristiwa : kereta saza mengeluarkan sejenis asap ketika memasang aircond.
Perhentian : depan simpang nk masuk umah Nadh kat deretan kedai.


Akhirnya Sunway


Oni, Citi, Saza & Shaz

Setelah penat bermandi manda, kami pon singgahlah makan.



Makanan daku hanya mee goreng mamak berharga RM3.50
Pesanan dari Ainee : bawaklah air sendiri. Air kat sini sangat mahal!!


.Mereka.


Saya ternampak budak yang chumel ni lalu saya snap pic dia. Comel sgt!! Tak sabar to have my own baby.

Sesape yg nak pergi n tak tau harge tiket meh saya bagitau..
Harge tiket dewasa=RM25
Harga tiket kanak2=RM18

Makanan luar tak boleh bawak masuk, kalau nk bawak masuk bila dieowang tanya from where, walaupon korang orang ipoh tipu jer deme kowang ni from another states like Kelantan ke Kedah ke or so ever. So dieowg leh kasi kowang bawak masuk makanan luar..

Kalau nak tengok tiger show pukul 3 tapi tak best pun buhsan yg amat!!!
Kalau nak naik swan yang kayuh-kayuh tu charge yang dikenakan ialah RM3 sowang..

Locker berharga RM10
Tiub pula berharga RM15 deposit RM3 meaning RM12!

Pesanan yang paling penting kalau nak datang sini bawaklah pasangan masing, kalau boleh nombor genaplah. Bukalah maksud pasangan tu couple bercinta tapi boleh jadi kawan ke, sepupuku ke, adik beradik ke. Kalau ganjil kang tak berteman nak naik swan then tak berteman naik tiub gelung tu. Dah lah kalau korang susah sangat nak faham pergi google laman web sunway. tu erk!!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...