Wednesday, December 17, 2008

Sweet Note


Semalam YM dengan my Apek. Kiterowang pasang webcam. Hey, dia nampak cerah pulak. Like berseri seri muke dia. Hensem!! I like!! Satu hari kiterowang tak jumpa semalam sebab tak ada kelas. Apek?? Mestilah tersangat rindu kat saya. Saya?? Rindu juga tapi saya tau saya tak rindu kat dia macam mana dia rindu dekat saya. But we both complete each other. Die suka hantar mesej-mesej yang sangat sweet dan disebabkan dah ada belog ni saya tulislah apa yang saya rasa sweet sebabnya handset saya tak ada folder nanti kena delete kalau mesej da penuh. Rugilah!! =]
Maybe mesej ni dihantar sebab webcam punya angkara. Hehe!! Simple but so meaningful.

How beautiful when u smile when u laugh..and when u say u luv me its color in my life..

Aouchh sugar. You're the sweetest guy in my life. Thank you for approaching me to become your special girl.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...