Sunday, December 14, 2008

Hang out with My 2nd genius

Tolonglah sangat malas ok nak bangun pagi. Syaza suruh I datang rumah dia pukul 9 pagi. Tak rela den. I must get my beauty sleep. Ceewahh!! Beuaty sleeplah sangat. Tidur pun lambat macam mana nak dapat beuaty sleep. Penat kot kerja semalam then terus hang out dengan Apek then keesokan paginya kena hang out dengan My '2nd genius'. Siapa '2nd genius' tu?? My classmates waktu Form 1 & 3. My MEMORY lah kiranya. Her real name is Sharifah Syaza Syed Kamarudin. Dia cantik sangat. Sekali pandang macam Juliana Evans you! Kulit mulus, rambut berkilat macma rambut palsu but She's TAKEN okie so tak boleh nak mintak number telefon ke apa. =D



Rambut dia macam FAKE!! Original ok!! I pun jealous..


Then I pun bangun lah pukul 9. Online kejap dalam 45 minutes then bersiap pukul 9.45 padahal 'Apek' nak hantar kereta pukul 10, so I only have 15 minutes to get ready. I mandi-mandi then dress up pakai contact lens terus masuk kereta comel Apek. Mengamuk dia I lambat-lambat. Memang salah I nak on lah apalah. Chill lah baby. Hehe!! Sempat tu comment kat blog '2nd genius'. Tak sempat nak makeup semua umah '2nd genius'!!




Then again, Apek repair dia punya tangki. Kelakarlah dat thing. Hehe!! Then sampailah rumah '2nd genius', sedih dia tak masak mac sochee. Keinginan kot nak makan that thing tapi tak apa dia cakap next time. Siap you!! I tuntut sampai dapat ok!! Then I pinjam bag dia warna merah, sumpah unik gila. I suka sangat!! Unik sangat. Disebabkan I baget beg Idia tu beg I, I pindahkan semua benda I kat beg dia.




Gambar kat atas ni kiterowang tengah buat aduan pasal escalator yang I ada cerita pasal kerosakan dia sebelum ni.

First spot kiterowang adalah JJ.. Where else kan. Susah gila nak cari parking. Memula tak nak parking kat rooftop. Panas kot!! Tapi terpakse redha je lah sebab dekat tingkat 2 tu parking dah FULL. Panasnya!! =(

Then kiterowang pergi dekat movie. Alah tak ada cerita. Twilight pukul 10.30. Kalau tak silaplah. Midnight juga. Eeee last-last tak jadilah plan tengok wayang. Jimat duit den. Hahhahah!!
Then jenjalan masuk kedai sana masuk kedai sini. Saje mencapap!! Then kiterowang makan kat MC'D.. I lah teringin sangat nak makan prosperity burger yang disukai ramai tu. I order prosperity burger. Single je tau not double then '2nd genius' order big n tasty. Yang lawaknya dia order big n tasty tapi tak suka sayur. Lawak je kawan I yang sowang ni. Dah lah big n tasty tu memang banyak sayur. Last last habislah perut si Syaza kelaparan dan burger tu pun menangis lah sebab tak ada orang nak makan dia.



Pastu again jalan dan jalan dan jalan. Kiterowg addict sgt kat summer dress. Can someone buy for us?? Hehe!! Then kiterowang test-test baju kat Esprit. Baget nak beli!! Can anyone buy for us?? 2nd genius addict to the red tee I plaks addict the black one. Sumpah cun. The price is rm199.90. Anyone??



Then kiterowg pergi Secret Recipe pula makan kek. Me order chocolate indulgence while '2nd genius' order tah ape name kek tu. Korang tekalah sendiri melalui gambar tu ok..





Then after dah makan-makan kiterowang pergi PARADE pula. THAI FAIR first kiterowg pergi. Tukar my short. Masuk ni da 5 kali I tukar hot pants tu so I kemaluan I suruh '2nd genius' tolong tukarkan. Lucky me she's a good friend so dia pun tolonglah I tukarkan. I dah malu kot nak tukar. Apek pun cakap, tak payahlah tukar beli je yang baru. Haha!! Dat day kiterowang asyik keluar masuk F.O.S je. Aishh!! Tapi kiterowang keluar masuk keluar masuk beli baju ok.. Hehe!! Siap dapat kupon. Jalan punya jalan before nak balik teman '2nd genius' beli sushi. Okie dalam wallet I dah tinggal RM1 sahaja so tak boleh beli ape-apa. Sebelum balik tu kiterowang singgah Sushi King beli sushi. Lepas tu apa lagi, keputusannye adalah balik sahajalah. Then lepak-lepak dekat rumah '2nd genius'. Serius I bila penat sangat, malas sangat nak cakap!! Tah macam sifat peliks pula kat I ni. '2nd genius' cakap-cakap pun macam tak boleh bagi respons. Haha!! Sorry sayang!! Lain kali make sure I tak penat ok kalau nk tunjuk I collection baju.


Beshhh sangat keluar that day!! Love u '2nd genius'. Dan nak ucapkan "Selamat Tahun Baru" kepada sesiapa yang menyambutnyer ok!!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...