Tuesday, December 16, 2008

Good Nite Message


Semalam malas nak mengusutkan otak ni dengan gaduh-gaduh manja dengan Apek gitu , so I amik keputusan nak tido jer, I pun hantar such a simple message, "I nak tido. Esok keje..nitey!".
Maybe message tu tak delivered kot membuatkan Apek tak henti-henti hantar mesej dekat I tanpa I sedari sebab I ni jenis tidur mampos.

Salah 1 mesej dia buat I suka sangat di antara semua mesej mesej sweet dia yang kalau dapat kompem cair punya ialah:-

"Gdnite my cinta. If luv is a person than it will be u. If symbol of love is not a shape of heart then it will be ur smile and laugh. Only GOD know how much i love u and only GOD know how important u to me. Emuah!!"

Auww! Thats so sweet. Ok tak jadi nak merajuk lama-lama.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...