Monday, June 3, 2013

Shabu Shabu with Family

Again. Hari Selasa hari tu bershabu shabu bersama keluarga pula. Bill payer semestilah my ayah. TOTAL = RM29x8orang maka kiralah sendiri. =)

Hadiah Iqa bukan main tahun ni. Kalau tahun lepas Samsung Note tahun ni Suzuki Swift dia bantai. Amboih amboih.

SHABU SHABU TIME. 7pm - 10.30pm


Bday lady. 250513. 47 tahun. 4 orang anak. 2 orang menantu. Tahniah Nor Hanizah. =)
Bday girl. 270512. 21 tahun. Seorang yang sangat funny to be hang out with. Boleh memandu selama 3 jam tanpa henti tanpa mengeluh. Hello Mrs Bean.

Family gathering is the best! They are my WHY in my life. Ok nak tengok kek tak? Tak ada kek, tak hari jadilah kan.

Ini kek ibu. Rainbow cake.

Ini kek Iqa. Sebab dia suka sangat main candy crush kan? Amik kau kek candy crush.

5 comments:

Gadis Kurma said...

Suzuki swift as a bday gift????? Whoaaaaaaa.. I is jealous!!!! Kete idaman ak tuuu.. Huhuhu.. Apa2 pun, happy belated bday utk iqa n ibu ko... Eyhh.. Iqa nye candy crush level bape dah?? Mnx tlg die settekan candycrush ak level 29 ni.. Huhuhuhu

Ainee Cumi said...

Idaman dia jugak di since sekolah. Tak nak kereta lain memang nak kereta tu jugak itu yang mendapat tu.

Iqa tu over. Nak dekat 200 dah level dia. Aiyaaa level 29 pun tak lepas lepas lagi ke? Hari tu datang bukan nak hulur kasi dia settlekan.

ain.ya.nun.alif said...

Salam

Hi nak Tnye ckit kat mane tmph kek candy crush tu? Plz info. Tq :)♥

ain.ya.nun.alif said...

Salam..

Hi nak tnye kat mane bole tmph kek candy crush tu? Tq :)♥

Ainee Cumi said...

AIN : Awak boleh search dekat FB. Dmuffins by Adibahhambali

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...