Monday, June 10, 2013

Dilema final exam dan Singapore trip.

 Assalamualaikum.

Yesterday is my last class for this seminar 3. Macam tak percaya dah second year degree and then tahun depan masuk my 3rd year. Perjalanan masih jauh tapi hati kena kental babe. Tapi part yang tak kental ni tang 5 haribulan 7 ni haaa. Ada paper pulak on that day. Hari Jumaat.

Ok cuba bayangkan situasi ni.

05/07/13 (JUMAAT) - ada paper final pukul 8.30 pagi - 11.30 pagi. Kalau tak datang kena repeat balik paper. Maknanya kena ulang balik buat assignment bagai.
05/07/13 (JUMAAT) - company trip pergi Singapore. Haaa macam mana tu? Macam mana? Kena ada dekat Johor pukul 10 pagi. Tak apalah I lewat sejam je. Maybe akan naik taxi ke meet dieowang some where.

Dilema betul. Memang plan tahun ni nak pergi USS Singapore kalau tak ada company trip pun. Ini dah alang-alang company buat trip. Tidur hotel tak nak mengalah. Festive Hotel atau Hard Rock yang harga riban riban tu tapi Apek cuma bayar RM1,000/- je, I pulak free. Aiseyy.. Dah lah tu bus dari Shah Alam paling awal 5.30 petang. The best way is jawap paper macam nak gila. Pulun 1 jam tu lepas tu terus pergi Aiport Subang naik flight kat sana. Flight pulak pukul 10.30 pagi. Agak agak sempat ke dari Shah Alam nak pergi Subang dalam masa 15 minit?

Apa macam orang Shah Alam dengan orang Subang? Ada jawapan?

No comments: